Nem tudom már mire gondoljak...Mi lehet a baj velem?
Nem tudom mi a baj velem, de szerintem engem nem lehet szeretni..
Eddig akárkivel megismerkedtem, pár hónapnál nem tartott tovább az egész, legyen itt szó barátságról vagy kapcsolatról.
Volt sok ember, akikkel nagyon nagyon jól elvoltunk, mindent elmondtunk magunkról a másiknak, aztán egyszer csak elegük lett belőlem, és mondták, hogy ennyi volt, vagy nem is mondtak semmit, csak egyszerűen szó nélkül eltűntek az életemből.
Még egy normális párkapcsolatom sem volt, mert akárkivel is próbáltam meg, mindnek csak arra kellettem.
Egyszerűen nem értem, hogy miért van ez, mert szerintem nem vagyok egy rossz ember, mindig segítettem a másikon, ha tudtam.
Barátaim sem nagyon vannak, 1 lány van, akivel jóban vagyunk, de azért nem nevezném barátnőmnek, inkább csak közeli ismerős.
Általában jó kedvű vagyok, bárkivel bármiről el tudok beszélgetni, de mostmár ott tartok, hogy kedvem sincs új embereket megismerni, mert félek az újabb csalódástól.
Már önbizalmam sincsen, mert nem tartom magamat egy értékes embernek..
Bárkivel megismerkedtem, a végére mindig csak a terhére voltam, pedig nem akaszkodtam, tapadtam rá senkire sem.
Mi lehet a baj velem? Tényleg nem értem. Rengeteget gondolkoztam már ezen, de egyszerűen nem tudok rájönni mi a probléma.
19L
"Még egy normális párkapcsolatom sem volt, mert akárkivel is próbáltam meg, mindnek csak arra kellettem."
Azért kellettél mindnek csak arra, mert nem húztad meg a határaidat.
Amint meghúzod a határokat és magadban is tisztázod, hogy mennyit érsz és nem engedsz senkinek, meglátod, hogy találsz értékes embert, aki nem csak arra használ, hanem tisztel és szeret majd. Ne dobd oda magad senkinek!
1#, Ezt én is tapasztaltam!
Áldozatnak állítják be magukat,miközben sunyin manipulálnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!