Mi az a férfinév, amelyikről sokáig azt hitted, hogy női név, aztán vagy felvilágosítottak, vagy magadtól jöttél rá, hogy nem?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 16:06
41/64 anonim válasza:
Abigél névről hittem, hogy férfi. Szabó Magda regénye nyomán tudtam meg, hogy nő.
42/64 anonim válasza:
Árminról azt hittem, hogy lány, Gertrúdról azt, hogy fiú
43/64 anonim válasza:
Én az Olimpiára hittem, hogy férfi
44/64 anonim válasza:
#43-as, akkor nem láttad az Édes,dundi Valentinát.:):) Vagy csak utána tudtad meg. :):):):) :)(feltételezés)
45/64 anonim válasza:
Emberek .! O_O A JUTOCSA állítólag NŐI név .! O_O 17 éve tévhitben éltem.
46/64 anonim válasza:
*kb akkor nézegettem a naptárt, 17 évvel ezelőtt, és irogattam ki belőle az összes nevet; hogy meglegyenek nekem egyhelyen; és ott volt a Jutocsa is; annyira egyértelmű volt, hogy férfinév. Úgy csináltam, hogy volt két adatkiemelőm, miután felírtam az összes nevet; átszinezgettem rózsaszínnel azt, amelyik lány, narancssárgával azt, amelyik fiú. (42. és 44. vagyok) [Elnézést kérek, ha valakit megbántottam volna; de ez hidegzuhanyként ért.]
47/64 anonim válasza:
*nem terveztem ezt adni egyébként leendő fiamnak se; csak ez most durva ráismerés volt nekem a számomra.
48/64 anonim válasza:
Ja várjunk. Rákerestem. Árpád fia. Huhh; akkor most megnyugodtam. Elnézést kérek mégegyszer.
49/64 anonim válasza:
Iszonyat ronda név a Jutocsa, akár női, akár férfi... A Leokádiával van egy szinten.
50/64 anonim válasza:
29es, Andersennél a kis hableánynak nem volt neve, Amerikában meg bárki kaphat bármit, ott nincs megkötés, hogy melyik fiú, melyik lánynév.
Ariel van már a Bibliában is (fiú, mivel ez egy héber eredetű név), Ariel Sharon volt izraeli miniszterelnök se nő.
De ja, az én Ariel ismerősömre is azt hitte anyukám, mikor jött, hogy egy lányt várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!