Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem hozza a kajámat a...

Miért nem hozza a kajámat a netpincér??!!😒😒

Figyelt kérdés
2 órája rendeltem pizzát és még mindig nem hozták ki 😒

2021. aug. 28. 12:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

10# Az a baj, hogy a szállítási idő egyátalán nem műlik a futáron.

(Ezt Netpincéres futárként írom).

9-es kommentben leírtam, hogy sokszor van, hogy a rendszer más címek kiszállítására kötelezi a futárt az eredeti szállítás elvégzése előtt. Tehát hiába mutatja azt a Netpincéres app vagy weboldal neked, hogy a futár már felvette az ételt az még egyátalán nem azt jelenti, hogy el is indult a címedre.

Erre nincs kihatással, hogy mennyire gyors a futár.

Sőt ... vagy olyan is, hogy a rendszer akkor osztja rá a futárra a rendelést, amikor eleve 20 perc késében van. Tehát ha fénysebességgel tudna utazni, akkor is késne.

Ez picit sem múlik a futáron. A futár gyorsasága maximum percekben mutatkozik meg, de soha sem fogod tudni mint vásárló, hogy a futár volt gyors vagy csak a rendszer osztotta be az időt rosszul és ezért ért oda 15 percel a kiszállítás időpontja előtt. (mert ilyen is van).

Tehát a borravalót nem hiszem, hogy lehetne ehez kötni vagyis ... nyugodtad tedd ezt ... csak értelmetlen...

2021. aug. 28. 16:04
 12/18 anonim ***** válasza:
10, igy érthető, koszi.
2021. aug. 28. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:
#10 vagyok ezt nem tudtam #11, így már értem. de miért van, hogy a netpincér app egyik étteremnél 60 míg a másiknál akár 120 percet is írhat kiszállítási időnek? én eddig azt hittem, hogy a netpincér app csak az éttermeket fogja össze, de a futárok az étterem saját futárai, főleg mivel minden étteremnek más a kiszállítási ideje.
2021. aug. 28. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:

13#

A futároknak semmi köze az éttermekhez. A Netpincér biztosítja a kiszállítást.

Ötletem sincs pontosan mért, de ha tippelnem kéne akkor az étterem adja meg, mert vannak olyan helyek ahonnan naponta csak 1-2 rendelés van és amikor oda megyek nem is kell mondanom, hogy melyik rendelésért jöttem hiszen olyan kevés a rendelés.

... de van olyan étterem is, ahol egyszerre 10 futár várakozik az ételre és olyan szinten leterhelt az étterem, hogy +15 percet kell várni a futároknak a rendelésre, sőt van hogy sokkal többet, de a futárok 15 perc várakozás után levetethetik magukról a címet ekkor megkapják a címpénzt és tovább mehetnek a következő étterembe.

Szóval feltételezem leterheltségtől függ.

Meg persze teljesen más ha valaki egy gyorsétteremből rendel, ahol csak kimérik az ételt és a futár már viheti is, mint amikor egy olyan helyről ahol a rendelés megkapásakor állnak neki a főzésre.

2021. aug. 28. 17:10
 15/18 anonim ***** válasza:
(A rendszer azért van olyan inteligens, hogy ha az ételt 30-40 perc elkészíteni, akkor nem osztja ki futárra rögtön és főleg nem olyanra, akik 2 percre van. HR-esektől tudom, hogy figyelembe veszi hogy a futár mikorra tud oda érni és megpróbálja összeszinkronizálni a két dolgot. Tehát az étterem biztos előre megadja, hogy neki mennyi idő elkészíteni az ételt. Durván leterhelt időszakokban, ezen felül szoktak lenni a késések, amikor a futároknak rengeteget kell várakozni a helyszínen)
2021. aug. 28. 17:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem hittem volna, hogy ennyire jó rendszert dolgoztak ki. akkor így nézve tényleg nem lehet panaszom, az az 1 roma kollégás incidens se a netpincér hibája volt. egyébként én direkt igyekszek nem leterhelt időszakban rendelni, ha mondjuk dél vagy 1 körül rendelek akkor bőven számolok egy kicsit hosszabb kiszállítással, gondolom akkor elég sok rendelés van.
2021. aug. 28. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Én1óránál többet sose vártam kajára,igaz általában Don Pepétől rendelek.Ez a netpincér nem tűnik annyira jónak,ha ennyit kell rá várni!
2021. aug. 31. 14:06
 18/18 anonim ***** válasza:
17# Éttermekre kell várni. Futár az étel elkészülése előtt már az étteremnél van többnyire.
2021. aug. 31. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!