Miért nem hozza a kajámat a netpincér??!!😒😒
10# Az a baj, hogy a szállítási idő egyátalán nem műlik a futáron.
(Ezt Netpincéres futárként írom).
9-es kommentben leírtam, hogy sokszor van, hogy a rendszer más címek kiszállítására kötelezi a futárt az eredeti szállítás elvégzése előtt. Tehát hiába mutatja azt a Netpincéres app vagy weboldal neked, hogy a futár már felvette az ételt az még egyátalán nem azt jelenti, hogy el is indult a címedre.
Erre nincs kihatással, hogy mennyire gyors a futár.
Sőt ... vagy olyan is, hogy a rendszer akkor osztja rá a futárra a rendelést, amikor eleve 20 perc késében van. Tehát ha fénysebességgel tudna utazni, akkor is késne.
Ez picit sem múlik a futáron. A futár gyorsasága maximum percekben mutatkozik meg, de soha sem fogod tudni mint vásárló, hogy a futár volt gyors vagy csak a rendszer osztotta be az időt rosszul és ezért ért oda 15 percel a kiszállítás időpontja előtt. (mert ilyen is van).
Tehát a borravalót nem hiszem, hogy lehetne ehez kötni vagyis ... nyugodtad tedd ezt ... csak értelmetlen...
13#
A futároknak semmi köze az éttermekhez. A Netpincér biztosítja a kiszállítást.
Ötletem sincs pontosan mért, de ha tippelnem kéne akkor az étterem adja meg, mert vannak olyan helyek ahonnan naponta csak 1-2 rendelés van és amikor oda megyek nem is kell mondanom, hogy melyik rendelésért jöttem hiszen olyan kevés a rendelés.
... de van olyan étterem is, ahol egyszerre 10 futár várakozik az ételre és olyan szinten leterhelt az étterem, hogy +15 percet kell várni a futároknak a rendelésre, sőt van hogy sokkal többet, de a futárok 15 perc várakozás után levetethetik magukról a címet ekkor megkapják a címpénzt és tovább mehetnek a következő étterembe.
Szóval feltételezem leterheltségtől függ.
Meg persze teljesen más ha valaki egy gyorsétteremből rendel, ahol csak kimérik az ételt és a futár már viheti is, mint amikor egy olyan helyről ahol a rendelés megkapásakor állnak neki a főzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!