Inkább ideges. Horkol a férjem mint az állat, rúg vág a babám és nem tudok normális pózban elhelyezkedni mert mindenem sajog.
2021. aug. 27. 22:50
12/27 anonim válasza:
A repülőtéren várok, egy órával tolják a járatomat. A barátaim többsége alszik vagy mást csinál, nem szeretném őket fenntartani.
Alapvetően izgatott és boldog vagyok, mert végre megint találkozok egy levelezőtársammal, aki egyébként Norvégiában él, így ritkán látjuk egymást.
25/N
13/27 anonim válasza:
Nem tudok aludni. Szerelmes vagyok egy lányba, de nem viszonozza. Nagyon szomorú és nagyon boldogtalan vagyok.🥺💔
14/27 anonim válasza:
Én nemsokára felmegyek kilátóba csajommal, jól megdugom fent ha minden igaz
2021. aug. 27. 22:54
15/27 anonim válasza:
8, a pasi akiert odavagyok vagy hat voltam.. 4 ev utan is az exebe van beragadva, egyutt jarnak nyaralni, koncertre es nem latja, hogy milyen szanalmas kívülről hogy fut utana mint egy pincsi, a csaj meg szopatja mert jol esik neki a figyelem. Kicsit ezert is abrandultam ki belole, egy ferfinak is legyen mar tartasa. Ráadásul állandóan rossz kedvű emiatt, ez is tok kiabrandito.
ez egy pöcegödör, tudom én is szar vagyok, hisz itt vagy:D
2021. aug. 27. 22:58
17/27 anonim válasza:
vagyok*
2021. aug. 27. 22:58
18/27 anonim válasza:
Hihetetlen mennyi sors mennyi élet itt virtuális papirra vetve🥰olyan jó olvasgatni titeket
Én épp vonaton vagyok a végállomáson a párom vár akivel se veled se nélküled a kapcsolatunk. Hogy boldog vagyok vagy szomorú? Kicsit talán mindkettő :)
2021. aug. 27. 22:59
19/27 anonim válasza:
Megyek éjjeli kalandtúrára be a városba motorozni.Fröccsterasznál gyűlik a banda hamarosan, és veretjük hajnalig.
33F
2021. aug. 27. 23:00
20/27 anonim válasza:
Kicsit rosszkedvű az időjárás miatt meg kezdődik az iskola :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!