Szerintetek szóljak annak akinek a nevével visszaéltek meg a képeivel egy kamu profilon?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal a neten, kiderült, hogy hazudott, és egy régi barátja képeit küldte el, hogy az ő, meg az ő nevével mutatkozott be. És kitudja hány lánnyal játszotta már el ezt előttem. Régen a legjobb barátja volt, aztá nagyon összevesztek, a saját külsejével meg nincs kibékülve a srác (a kamus), ezért inkább az volt barija képeit szedte le, meg az ő nevét találta ki magának, hogy akkor majd biztos jobban bejön a csajoknak. Én már az elején csak annyit kértem tőle, hogy legyen őszinte, semmi mást nem kérek tőle, csak, hogy mindig legyen velem őszinte. Ez túl nagy kérés volt ezek szerint. Tudom a srác instáját, onnan szedte a képeket ez a kamugép is. Szerintetek közöljem a sráccal, hogy az ő nevében írogat a volt barátja más lányoknak, és az ő képeivel próbálja elcsábítani őket, miközben neki adja ki magát? Fordított esetben én tudni akarnám, ha az én nevemben kamu profilokat hoznának létre és úgy akarnának elcsábítani valakiket, akiknek én a létezéséről se tudok, ők meg azt hinnék, hogy én vagyok az. De nem tudom szóljak-e a srácnak. Szerintetek?2021. aug. 26. 21:47
11/13 anonim válasza:
Természetesen. Képernyő videót csinálnék az egész beszélgetésről.
12/13 anonim válasza:
Szolnek. Megcsalasos kerdeseknel azt szoktam mondani, nem szolnek, mert az igazsag neveben lehet, hogy szetbarmolna masok eletet. De ez egy visszaeles, gusztustalan is, torvenytelen is, szolnek.
13/13 anonim válasza:
Én szólnék neki mindenképpen. Szemét az aki ilyet csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!