Mit gondolnátok kettő ilyen nőről?
Sziasztok! A múltkor találkoztam 2 eléggé érdekes lánnyal. Vagyis csak láttam őket. Az egyiküket olyan 17 - 18 évesnek gondolom, a másik talán 12-14 volt. Testvérek voltak szerintem, vagy valami rokonok. Az egyikük, az idősebb rövid barna hajú volt, barna szemmel. A haja hátul volt egy kicsi kontyba rögzítve egy piros szalaggal. Kb 160 centi lehetett. Eléggé mérges arckifejezése volt, azért amit látott valószínűleg. A másik lány 12-14 éves, kicsit volt csak alacsonyabb olyan 155-nek mondanám. Hosszú, derékig érő szőkésbarna haja volt, aminek bal és jobb oldalában is egy lila szalag volt. Az az neki kettő szalagga volt. Ő viszont kedvesen mosolygott végig, még akkor is amikor meglátta azt amit mindjárt leírok. Egy férfinél egy gyermek volt, aki kb 6-7 éves lehetett, megkötözve. Senki sem szólt érte, de ez a 2 lány igen. Így zajlott a beszélgetés, mivel pont akkor értem oda, így sikerült az elejétől fogva hallanom:
A fiatalabb lány : elnézést, meg tudná mondani ez a lány miért van megkötözve?
A férfi : nem egyértelmű? Piszkos és bolhás.
A fiatalabb lány, a kislányhoz mosolyogva : Szia, a nevem Tamara. És a tiéd?
A férfi: nincs neve oké? Ha beszélni akarsz vele, fizess! (el akarta lökni a lányt, de a másik idősebb llány elütötte a kezét)
Idősebb lány : ne merjen hozzáérni a húgomhoz!
Férfi : mi bajod van! ? Én fizettem ezért a kölyökért semmi közötök hozzá!
Idősebb lány : akkor megvesszük őt. Ennyi elég lesz? (Erre ez a lány feldobott ránézesre elég sok pénzt, és gyorsan kikapták a kislány kötelét a kezéből és elkezdtek futni)
Idősebb lány még ennyit kiabált utána: Én a maga helyében gyorsan felszedném, elég nagy a tömeg és a szél is fúj!
Fiatalabb lány: ahh, biztos vagy benne?
Idősebb lány: biztos!
Ezt szerintem a férfiak kiabálta a fiatalabb lány, hogy bocsánat, de ahogy látta, ahogy a pénzt szedi fel és ordibál a többi emberrel, hogy ne nyúljanak hozzá, csak nevetett.
Ti mit gondoltok erről a tesvérpárról? Szerintetek helyesen tették? Mivel ha az idősebb lány már feltételezésem szerint 18 akkor örökbe fogadhatja azt a lányt.
Eléggé naív vagy egy ilyen mese megírásához is.
Ráadásul a lányok is elkövettek egy gyerekrablást, + nem úgy van, hogy bárki örökbe fogadhat egy vadidegen gyereket.
Szóval igen sok sebből vérzik a történeted!!
Nem én találtam ki. Még egy filmben volt benne. Másrészt mit kellett volna írnom? Nem akartam bunkó lenni. Valamint nem kell ezt ennyire komolyan venni. Azért köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!