Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok kettő ilyen...

Mit gondolnátok kettő ilyen nőről?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A múltkor találkoztam 2 eléggé érdekes lánnyal. Vagyis csak láttam őket. Az egyiküket olyan 17 - 18 évesnek gondolom, a másik talán 12-14 volt. Testvérek voltak szerintem, vagy valami rokonok. Az egyikük, az idősebb rövid barna hajú volt, barna szemmel. A haja hátul volt egy kicsi kontyba rögzítve egy piros szalaggal. Kb 160 centi lehetett. Eléggé mérges arckifejezése volt, azért amit látott valószínűleg. A másik lány 12-14 éves, kicsit volt csak alacsonyabb olyan 155-nek mondanám. Hosszú, derékig érő szőkésbarna haja volt, aminek bal és jobb oldalában is egy lila szalag volt. Az az neki kettő szalagga volt. Ő viszont kedvesen mosolygott végig, még akkor is amikor meglátta azt amit mindjárt leírok. Egy férfinél egy gyermek volt, aki kb 6-7 éves lehetett, megkötözve. Senki sem szólt érte, de ez a 2 lány igen. Így zajlott a beszélgetés, mivel pont akkor értem oda, így sikerült az elejétől fogva hallanom:

A fiatalabb lány : elnézést, meg tudná mondani ez a lány miért van megkötözve?

A férfi : nem egyértelmű? Piszkos és bolhás.

A fiatalabb lány, a kislányhoz mosolyogva : Szia, a nevem Tamara. És a tiéd?

A férfi: nincs neve oké? Ha beszélni akarsz vele, fizess! (el akarta lökni a lányt, de a másik idősebb llány elütötte a kezét)

Idősebb lány : ne merjen hozzáérni a húgomhoz!

Férfi : mi bajod van! ? Én fizettem ezért a kölyökért semmi közötök hozzá!

Idősebb lány : akkor megvesszük őt. Ennyi elég lesz? (Erre ez a lány feldobott ránézesre elég sok pénzt, és gyorsan kikapták a kislány kötelét a kezéből és elkezdtek futni)

Idősebb lány még ennyit kiabált utána: Én a maga helyében gyorsan felszedném, elég nagy a tömeg és a szél is fúj!

Fiatalabb lány: ahh, biztos vagy benne?

Idősebb lány: biztos!

Ezt szerintem a férfiak kiabálta a fiatalabb lány, hogy bocsánat, de ahogy látta, ahogy a pénzt szedi fel és ordibál a többi emberrel, hogy ne nyúljanak hozzá, csak nevetett.

Ti mit gondoltok erről a tesvérpárról? Szerintetek helyesen tették? Mivel ha az idősebb lány már feltételezésem szerint 18 akkor örökbe fogadhatja azt a lányt.

2021. aug. 25. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Hiányzik a történeted szövegkörnyezete, plusz a szórakozás/könyvek jobb kategória lenne az ilyen sztori megnyilvánulásaidnak. Ez nagyon felbosszanthat valaki akinek nem esik le hogy egy kitalált történet. (Olvasva velem is így volt)
2021. aug. 25. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Plusz 1 tanács. Vagy e/1 be írd vagy e/3-ba végig mint cselekmény belső szemlélője.
2021. aug. 25. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Na ha te most azt hiszed, hogy ezt itt bárki el fogja neked hinni, hogy ez valóban megtörtént, itthon, akkor sajnos tévedésben vagy. 😄
2021. aug. 25. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Eléggé naív vagy egy ilyen mese megírásához is.

Ráadásul a lányok is elkövettek egy gyerekrablást, + nem úgy van, hogy bárki örökbe fogadhat egy vadidegen gyereket.

Szóval igen sok sebből vérzik a történeted!!

2021. aug. 25. 17:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Haha. Valóban kitalált volt. Ügyesek vagytok, hogy észrevettétek. :D
2021. aug. 25. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Hát erre nem nagy dicsőség rájönni hogy kitaláció... Szörnyen béna. És úgy örülsz neki hogy milyen ügyesek vagyunk mint egy kétéves gyerek vagy egy idősebb értelmi sérült amikor úgy teszünk mintha sokáig keresgélnénk őket a bújócskázáskor és végül nagy nehezen "megtaláljuk" őket. Ehhez az irományhoz még átlagon aluli képesség is elég ahhoz hogy tudjuk hogy egy baromság.
2021. aug. 25. 18:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem én találtam ki. Még egy filmben volt benne. Másrészt mit kellett volna írnom? Nem akartam bunkó lenni. Valamint nem kell ezt ennyire komolyan venni. Azért köszönöm a válaszod!

2021. aug. 25. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szar novellat nem olvasok.
2021. aug. 25. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!