Miért csak nagyon kevés embernek látszik a felhasználóneve?
Illetve az tény, hogy össze lehet itt szedni az ellenségeket rendesen.
Régen megkaptam a miért pontoztok le kérdésemre valakitől, hogy ő annyira rühelli a pofámat, hogy ELVBŐL lepontoz akkor is ha amúgy egyet ért velem. Valahol elgondolkoztató, hogy azt sem tudod ki ül az internet másik végén, de zsigerből gyűlöl téged.
Vagy volt, hogy párkapcsolati vagy anyagi kérdést tettem fel. És onnantól rám szállt 1-2 agyhalott, akik minden kérdéshez beírtak valami sértőt a korábbi kérdésemmel kapcsolatban.
Amúgy régen azt vallottam, jó lenne ha kötelezően nyilvános felhasználó lehetne és lehetne kihez kötni a dolgokat.
Sőt azt mondom, hogy vannak azok az elemek, akiket akár illene rendőrségi felügyelet alatt tartani, lásd privátban írkáló pedofil és egyéb beteg hajlamúak, meg egyértelműen agresszív egyének.
Mára megváltozott a véleményem, pont ezért a mondatért:
"régen sokkal több felhasználója volt és sokkal értelmesebb emberek jártak ide."
Manapság azt látom, hogy hiába írok választ ha van egy adott egyén, aki 3-4 felhasználóról jelenti és törölteti.
Néha amúgy is azt érzem, hogy 1-2 kérdező moderátori ranggal rendelkezik és ezzel nyúl bele a kérdésbe, válaszokba. Például láttam kérdést, ami alapból eléggé provokatív volt. Majd a kérdező "kérdező válaszaként" rögtön válaszolt saját magának. Ezzel nyilván lebukott.
Amikor ezt jeleztem és erre válaszoltam, akkor a kérdező válaszát törölték, a kérdést is konkrétan átírták. A kérdező meg beírta hogy ne hazudjak, nem írt ilyet...
15-ös, engem nem érdekel, ha megélnek belőle. Megérdemlik, mert létrehoztak egy olyan fórumot, ami még most is egyedülálló, csak nem értem, miért jó nekik, hogy szép lassan tönkreteszik a saját megélhetésüket.
Én nyertem annyit ezzel az oldallal, amit nem lehet pénzben mérni, ők meg nyerjenek rajta tőlem pénzt, végülis megdolgoznak érte.
Nem kéne megakadályozni vagy nehézségeket gördíteni a privát és a nem privát beszélgetések elé, mert a fejlesztőkkel ellentétben én azt gondolom, ennek az oldalnak igenis lényege a párbeszéd. Őszintén szólva minden 10 évben egyszer jön valami értelmes válasz a kérdésekre, egyáltalán nem abban látom az oldal lényegét, hogy választ kaphatunk a problémákra, főleg amióta egyre kevesebb az értelmes felhasználó.
Ide magányos emberek járnak tartósan. Hagyni kéne őket beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!