Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi van a mai fiúkkal/fiatal...

Mi van a mai fiúkkal/fiatal férfiakkal?

Figyelt kérdés

Azt hiszem már rám is lehet mondani, hogy a 35 évemmel nem vagyok mai csirke, de a napokban történt velem egy eset, ami miatt felfigyeltem a fiatalabbakra.

Kikezdett velem egy kinézetre 15-16, elmondása szerint viszont 19 éves "fiú". Nagyon meglepő, és fura volt!

Ennek kapcsán eszembe jutott, hogy mikor én voltam 16-20 körüli, mennyivel másabbak voltak a fiatalok. A fiúk/férfiak körében nem igazán volt divat ez a nőies vonal, pl. feszes bokalengő sztreccsgatya, és vasággyal együtt 40 kg, amiből szeretne még egy kicsit leadni...

Inkább az volt a menő, ha valamit sportoltak, és mielőbb férfiasabban akartak kinézni. Mostanában ritkán látni ilyet, azokkal is inkább az edzőteremben lehet összefutni, máshol tényleg alig-alig.

Mi történt időközben? Miért lettek a mostani tizen-huszonévesek ennyire femininek? Félreértés ne essék, nem baj, ha valaki ilyen, vannak, akiknek ez jön be. Na de hogy ez legyen az irány, amit birkaként követni kell, és most már mind így akar kinézni!?

Arról nem beszélve, hogy ugyanúgy, mint a kiscsajok is (bár rájuk most nem térnék ki komolyabban), mind egy kaptafára mennek. Az utcán sétálva szüntelenül az az érzésed van, hogy ugyanaz jön veled szembe, aki az előbb is. Miért lett ebből ekkora "divat"? Annak idején nem volt mindenki egyforma. Ha más nem, akkor különféle zenei irányzatok követése mutatkozott meg a stílusokban/kinézetekben, ruházatokban, és tényleg sokszínűek voltunk. Most meg....

2021. aug. 21. 10:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

8-as, Nem a mai 60-as alkeszokra gondoltam ellenpéldakét, szerintem ezt te is tudod. De nézd meg a mostani 16-20 éveseket, és próbáld összehasonlítani a mai harmincasokkal. Hát bizony, ég és föld....

Ja, és könyörgöm, ne írd azt, hogy "légyszike"!

2021. aug. 22. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!