Sírtál már nyilvános helyen? (Utca, kirándulóhely, bolt, vagy bárhol ahol sokan vannak)
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 23:02
11/21 anonim válasza:
Amikor megbuktatott a mocskos matek tanár 2.0 átlaggal úgy, hogy 2 magántanárral iskola időn túl is 2-3 esetleg 4 órákat tanultam semmi szociális életem nem volt.., akkor elsírtam magam. Szégyen volt. ( utána kiderűlt diszkalkuliás vagyok és feleslegesen vettek tőlem el egy évet).
12/21 anonim válasza:
Legutóbb főzőversenyen, nekem kellett 5 kg hagymát pucolnom:)
13/21 anonim válasza:
Igen, nem is egyszer. Most konkrétan 2 alkalom jut eszembe, mind a kettő a megyeszékhelyi buszpályán volt.
14/21 anonim válasza:
Igen. A kutyámat sirattam egy bevásárlóközpontban, mert hirtelen valamiről eszembe jutott a halála. 2 évvel korábban halt meg, akkor nem tudtam sírni.
15/21 anonim válasza:
Igen, egyszer a villamoson. Azután, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok, amit nem terveztem be. Próbáltam visszafogni a sírást, de egyszerűen nem bírtam.
17/21 anonim válasza:
Igen, néhány napja a vonaton. Elfordultam az ablak felé, hogy ne lássák, mert nem tudtam visszatartani, amúgy meg senkit nem érdekelt, bár ha valaki megkérdezte volna, mi a bajom, elmondtam volna, mert egy őszinte ember vagyok. De a mai világban akár össze is eshetsz az utcán, senkit nem érdekel, nemhogy még a sírás.
19/21 anonim válasza:
Igen, elestem a járdán és nagyon fájt, nagyon megütöttem magam. Meg temetése is sírtam.
20/21 anonim válasza:
Én kontaktlencsét csináltatni mentem, rossz passzban voltam mert elárult 7 év után a legjobb barátnőm. Aztán az optikában bele kellett raknom a szemembe a lencsét, ami nem ment pár próbálkozás után sem és az optikus bunkó volt velem, hogy rakjam már be stb. Idegesen beszélt velem. Aztán mondtam neki, oké hagyjuk az egészet mert úgy látszik erre se vagyok képes és már sírtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!