Amikor 10 éves voltam, az unokahugom meg 6 éves volt és kint voltunk a szüleinkel a rokonok sírjánál a temetőben akkor az apukám nem engedte meg hogy elszaladgáljunk játszani. Azért volt hogy nehogy beleessünk egy előre kiásott sírba véletlenül?
"Amikor 10 éves voltam,...."
Most se lehetsz sokkal több...
Ne bántsatok már egy gyereket. Tudom, a gyk-t nem is lehetne hivatalosan 16 év alatt használni, de ettől most tekintsünk el. Fb-n is vannak 8-10 éves gyerekek is. Sőt! A gyerekek már jobban értenek az informatikához sokszor, mint a felnőttek.
Kérdező, egy temetőben nem illik játszani, nevetgélni, és futkározni. Oda az emberek emlékezni mennek, rossz kedvűek, sírnak is néha. Nem illik zavarni őket.
Egyszerűen csak nem illik.
Illetve olyan hír is volt jópár éve, hogy a gyerek szaladozott a temetőben, nekiment egy sírkőnek, és mivel az nem volt megfelelően rögzítve, ráesett. A gyerek meghalt.
“Ne bántsatok már egy gyereket. Tudom, a gyk-t nem is lehetne hivatalosan 16 év alatt használni, de ettől most tekintsünk el. Fb-n is vannak 8-10 éves gyerekek is. Sőt! A gyerekek már jobban értenek az informatikához sokszor, mint a felnőttek.”
Igen, ebben igazad lehet, csak vannak olyan kategóriák amik nem 11 éveseknek valóak. Ezért jobb ha 16 éven aluliak nem regiznek ide, de nem én nevelem azokat a gyerekeket, akik nem tartják be, szóval én végülis leszrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!