Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valami aki benne van a Pesten...

Valami aki benne van a Pesten hallottam Facebook csoportba, tenne nekem egy szívességet?

Figyelt kérdés
Én is bent vagyok a csoportba, de sok ismerősöm is. És kiírnék egy kérdést, hogy keresek valakit, de nem akarom, hogy az ismerőseim lássák. Egy kisvárosba élek, és pletykálnának, hogy kit keresek én, meg hol ismertem meg stb. És ezt nem akarom. Lenne valaki olyan szíves, hogy kiírja helyettem a kérdést? Tényleg nagyon meg szeretném találni azt a személyt, de nem akarom, hogy lássák az ismerőseim, hogy keresem.

2021. aug. 20. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Pesten láttalak face csoportot javaslom.. dobj össze egy kamu facebookot.
2021. aug. 20. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Csinálj egy kamu facebookot és nem fogják látni és tudni az ismerőseid, hogy te írtad ki a kérdést a csopiba.
2021. aug. 20. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, akkor lehet szólni az adminnak, hogy rakja ki anonymba a posztot
2021. aug. 20. 10:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Csináltam már kamu profilt, de azzal nem vettek be a mai napig, pedig hetek óta, lassan 1 hónapja már kértem belépést. Az igazi profilommal meg már másnap bevettek, gondolom látják, hogy kamu és azért nem vesznek be.
2021. aug. 20. 11:57
 5/7 A kérdező kommentje:
3, tehát akkor a nevem se fog látszani, meg semmi, hogy ki kérdezi?
2021. aug. 20. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem. Az admin tölti fel olyankor a posztot, majd úgy is kezdi a kiírást, hogy "anonym poszt". Aztán ha valaki magára ismer, annak írnia kell az adminnak, ő meg átirányítja a személyt hozzád.
2021. aug. 20. 16:59
 7/7 A kérdező kommentje:
6, áh így már világos! Köszönöm szépen!! :)
2021. aug. 20. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!