Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ugye jól érzem, hogy ez bunkó...

Ugye jól érzem, hogy ez bunkó kérdés volt és jogos volt a válaszom?

Figyelt kérdés
Hajlamos vagyok néha túlreagálni dolgokat, ezért lennék kiváncsi a véleményetekre. Ma délelőtt összefutottam egy ismerősömmel, aki régen jó barátnőm volt és ahogy beszélgettünk egyszer csak megkérdezte, hogy "na, és nem jön a baba?" Ez már önmagában szerintem nem egy kedves kérdés, de amikor mondtam mosolyogva, hogy nem, még van időnk akkor elkezdte mondani, hogy szörnyű mennyi házaspárnak nem sikerül és, hogy ő mennyire sajnálja, hogy itt tart a világ. Elsőre nem is értettem miért mondja nekem, de aztán leesett, hogy mivel egy ideje házas vagyok azt hiszi, hogy próbálkozunk a babával, csak nem jön össze. Mivel felbosszantott mosolyogva csak annyit mondtam neki, hogy "hát, igen ez szörnyű meg ez a sok CSOK-os baba is" (ők csokkal vettek házat), aztán ott hagytam. Később írt facebookon, hogy mi volt a sértődésemnek az oka? Egyébként nem bántott meg mivel nem erről van szó, szeretnénk majd gyereket, de fiatalnak érzem magam hozzá (25). Ilyet kérdezni viszont szerintem bunkóság és ha tényleg arról lenne szó? Hogy van képe más méhében turkálni? Az én válaszom sem volt kedves és egyébként jónak tartom az ilyen segítségeket (csok,babaváró stb), de hirtelen felment a pumpa bennem. Túlreagáltam vagy szerintetek is bunkóság?
2021. aug. 18. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Ezek a női társalgások... Ez a gyerek téma borzalom, ha van az baj, ha nincs az a baj, ha egy van mért nincs még 1... Egyébként megmondhattad volna egyből, hogy miért nincs még, nem kell egyből felkapni a vizet. Ennél már csak azok a rosszabbak akik nem fogják fel, hogy valaki egyáltalán nem akar gyereket, én férfiként voltam már a hátam mögött impotens meg meleg is csak mert nem akartunk gyereket.
2021. aug. 18. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg nem kellett volna így rákérdeznie, mert nem rá tartozik, de szerintem túlreagáltad, valószínűleg semmi rossz szándék nem volt benne, csak érdeklődött, mert régen jóban voltatok és kíváncsi volt mi újság veled. A sokaknak nem sikerül részt meg lehet nem is rátok értette, csak ez jutott eszébe hirtelen. De ha mégis, jobb lett volna úgy lereagálni, hogy nálatok nem ez a helyzet, csak még fiatalok vagytok és később szeretnétek. Ezzel is le lehetett volna könnyen zárni.

Én is 25 éves vagyok és kaptam már pár mikor lesz gyerek kérdést, szóval megértelek, tud bosszantó lenni, de ha tényleg csak érdeklődik az illető, akkor normálisan válaszolok, hiába nem az ő dolga.

2021. aug. 18. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltál bunkó. Én ennél durvábban küldtem volna el melegebb éghajlatra. Unalmas már ez a "teljesítetted-e már a bevásárlólistát" dolog. Állandóan túrnak a nők méhében, de még idegenek is. Na meg a kéretlen tanácsok. XD De ha visszakérdeznél, hogy ti milyen gyakran keféltek, akkor meg alpári lennél. Pedig ez a mikor jön a gyerek kérdés sztem ahhoz közelít. Nekem még a kedvencem a "Mikor mész már férjhez?" kedves tapintatos kérdések, főleg az olyanoktól, akik nagyon jól tudják, hogy nincsen párom és

ráadásul van, aki azt is tudja, hogy egy mérgező önző nárcisztikus pszichopatán vagyok túl, aki kihasznált anyagilag is meg mindenhogy. Ennek ellenére a kedves kérdések ki nem hagyhatóak. Szereted a munkád, karrier, nem mintha lenne, de azt sosem kérdezik, csak az olyan dolgokat, mint van párod, gyereked, ami nem csak rajtam múlik. Aztán kb. a lesajnálás illetve fogyatékosnak nézés stb., merr nem jött össze. De az, aki a semmire gyorsan egy f.sszal felcsináltatja magát és elveteti magát így már, az nem szégyen...

2021. aug. 18. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel azt hiszi hogy aktívan próbálkoztok és meg is erősítetted ebben mikor azt válaszoltad hogy nem jön, érthető hogy nem értette miért voltál bunkó vele és miért sértődtél meg.

Ha korrekt lettél volna akkor nem bólogatsz neki hogy nem jön, hanem megmondod hogy még nem is szeretnétek egyelőre.

Kedves és együttérző akart lenni amikor sajnálkozott hogy sokaknak nem jön össze.

2021. aug. 18. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!