Van itt olyan fiatal, aki szívesen kipróbálná, hogy milyen egy aktív kerekesszékkel közlekedni?
Figyelt kérdés
Társadalmi kísérlet vagy szórakozás céljából.2021. aug. 15. 22:44
2/10 anonim válasza:
Próbáltam már, "fun" volt, de csak azért, mert bármikor felállhattam belőle. Egyébként ki lehet próbálni mindenkinek, utána kicsit jobban megbecsüli az ember a járás képességét.
3/10 anonim válasza:
Már volt itt ilyen évekkel ezelőtt...
4/10 Metionin válasza:
Melyik az aktív kerekesszék? Amelyik elektromos? Olyat próbáltam már ami a régebbi fajta és tekerni kell. Örülök, hogy nem ragadtam benne. Akkor jöttem rá, hogy többet kéne gyúrnom karra.
5/10 anonim válasza:
Én kicsit ízléstelennek tartanám azt, hogy "just for fun" gurulgassak egy ilyen járgánnyal, amikor másnak kb. ez az élete... és én ugye bármikor fel tudok belőle állni (közben meg lehet, olyantól veszem el arra a mittudomén hány percre a lehetőséget, akinek tényleg szüksége lenne rá).
6/10 anonim válasza:
Én próbáltam már ki kerekesszéket. De mi az, hogy aktív? Elektromos? Olyat még nem próbáltam. De szívesen kipróbálnám azt is.
7/10 anonim válasza:
Nem olyan jó benne lenni én kb 11éve így vagyok nagyon fájdalmas tud lenni lelkileg mikor be szűkül a mozgás tered mikor az emberek úgy néznek rád mintha nem lennél ember!!!!!!!
8/10 anonim válasza:
Egy ilyet könnyű tolni városban betonon de pl ahol én is lakok ott nincs köves út csak 2km-re de addig a sivatagszerű sárgaföldön beleszakadsz mire oda el érsz!!!!Vajon át is érzik milyen benne lenni vagy csak brahiból csinálják????
9/10 anonim válasza:
Hiába telt el 11év de még néha elkap az érzés hogy felállnék aztán hamar döbbenek rá hogy az nem menne már na az nem egy kellemes érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!