Szoktál egyedül sétálni a környékeden?
Figyelt kérdés
Csak úgy céltalanul elmenni egy sétára egyedül.2021. aug. 15. 12:24
1/11 anonim válasza:
Céltalanul nem, nem szeretek egyedül menni sehova.
Bár a kutyámat sokszor sétáltatom egyedül, mivel nem minden nap találok partnert egy kiadós sétára.
2/11 anonim válasza:
Volt, amikor igen. Ez átváltozott kerékpározásra, majd buszozásra. Ez utóbbi, ha úgy vesszük, nem céltalan, mert közben gondolkodom dolgokon, és megoldást keresek/találok rájuk.
3/11 anonim válasza:
Én szoktam menni. Bár akkor már inkább kinézek valami túra útvonalat célirányosan és kimegyek oda.
5/11 anonim válasza:
Budapesten imadtam, mert senki nem tudta, ki vagyok, hova megyek. Videken is szokas setalni, de en iszonyu gyors tempoban szeretek suhanni, ehhez a varos adott jo hatteret. Videken elve turacipoben ketten megyunk. De az az erzes az a maganyos cirkalas, hogy spontan felpattantam, hogy jarok egyet, az hianyzik.
6/11 anonim válasza:
Igen. Egy csendes községben lakunk és nagyon sokszor sétálok. Most már a babámmal. Csak fogom, beteszem a babakocsiba, és van, hogy 3 óra séta után kerülünk haza.
7/11 anonim válasza:
Nem. Utálom a lakhelyemet, az egész várost és a környéket is, ahol élünk. Unalmas, csúnya, sehol semmi és senki, olyan mint valami kihalt szellemváros, max. cigányok szoktak ordibálni az utcán. Úgyhogy én itt soha nem szoktam sétálni (meg biciklizni stb., sem), másokat sem szoktam soha. Az egyetemem városában viszont szeretek mert, szép és hangulatos a város, mindenhol vannak emberek, út közben be tudsz ülni valahova vagy le tudsz ülni egy parkba stb., ott kellemes.
8/11 anonim válasza:
*másokat sem szoktam látni soha
9/11 anonim válasza:
Sajnos meghalt a kutyusom, azóta nem. De amíg élt, sokat sétáltunk a környéken. Egyedül meg nincs kedvem.
10/11 anonim válasza:
Ha olyan kedvem van, akkor igen. Amúgy nem sűrűn. Lehet jövő héten elmegyek, amikor lehül a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!