Az a közszereplő akit a médiából ismer a közönség és nagy szimpátia övezi a személyét vannak olyan emberek akinek unszimpatikus lenne?(általánosságban)
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 08:48
2/6 anonim válasza:
Persze. Olyan nincs, hogy valaki mindenkinek szimpatikus.
3/6 anonim válasza:
Igen. Pl.: a köznépnek általában tetszik P.R. magvas szösszenetei, nekem az előadásmódja miatt azonban nem.
6/6 anonim válasza:
Olyan ember nincs, aki mindenkinek szimpatikus. Nyilván a megosztóbb személyiségek több embernek bökik a csőrét (pl. aki úgy sikeres vagy népszerű egyes emberek körében, hogy láthatóan nem egy jó jellem, beképzelt, bunkó - pl. Berki Krisztián - nem a tornász -, Hajdú Péter, Sebestyén Balázs), de a tökéletesnek tűnő, alapvetően visszafogott személyiségek között is van olyan, akit nem mindenki szeret. Kérdés pl., hogy politikailag állást foglal-e markánsan valamelyik oldalon, mert ha igen, akkor tuti, hogy egy csomóan utálni fogják, csak azért, mert az 1-es pártot promotálja, és nem a 2-est. Vagy hogy amit a tévében, neten mutat magából, az mennyire a valóság... nem egy olyan sztoriról hallottunk azért, hogy jókisfiú/kislányról kiderült, hogy milyen beteg állat a megánéletében, hogy kit hogy vert át, hogy tette tönkre más életét... ott nyilván azok, akik tudnak ezekről a dolgokról, jobb esetben elítélik. Aztán, ha más nem, akkor marad az, hogy "én őt nem bírom, mert nem egyéniség", "unalmas", "tapétavirág", "ronda", "engem nem érdekel a sport / színház / modellvilág / politika / tudomány stb., ezért lesz...om"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!