Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A SHEIN rendelésem 10 napja a...

A SHEIN rendelésem 10 napja a transitban van és nem frissül a csomag állapota. Lehetséges, hogy ott ragadt a transitban? Valaki került már hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés

2021. aug. 14. 19:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Most valamiert nem jo a shein csomagkoveto. Dpd oldalán nezd meg. Nekem legutóbbi 2 alkalommal egy het alatt megjott, de transitot irt, dpd oldalán raneztem es lattam hogy mar beérkezett az elosztó központba, es igy tudtam h masnap mar hozni is fogjak. A futár sem hivott, e-mail se jott, szoval meg jo h raneztem, ha nem vagyok itthon, lehet meg sem tudom h megpróbáltak kihozni..
2021. aug. 14. 19:54
 2/19 A kérdező kommentje:

Most néztem meg a dpd oldalán és azt írja, hogy “Probléma merült fel a csomagjával kapcsolatban. Hamarosan további információkkal szolgálunk”

Augusztus 6-án rendeltem, gondolom még nem jönne meg 1 hétig legalább de ez most elszomorított:(

2021. aug. 14. 20:08
 3/19 A kérdező kommentje:
Neked is azt írta hogy in Transit addictional information?
2021. aug. 14. 20:12
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen, en amugy 5-en rendeltem delutan, es tegnap jott meg. Ha a Dpd is azt irja, akkor lehet vmi gaz van:S leírod mi a csomag szám? megpróbálom megnezni mas oldalakon is.
2021. aug. 14. 20:28
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is gáz van de már írtam nekik mindennap vagy ezerszer és ugyanazt az átlátszó koronavírus miatt késik szöveget kapom és a pénzt se akarják visszautalni nekem meg kezd fogyni a türelemem. Köszi, kedves vagy! Ez a szám: 16407428505069
2021. aug. 14. 20:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Találtál valamit?:(
2021. aug. 14. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:

Ezt irja nekem a dpd :

A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé. ez volt augusztus 6-án. Szerintem jovoheten meg fog jonni, tekintve hogy 1-2 nap eltéréssel rendeltük es nekem penteken megjott, sztem neked is megfog kedd körül.Nekem nem ir semmi problemat. :)

2021. aug. 14. 21:09
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reménykedem benne, jövő héten írok ha van valami:)
2021. aug. 14. 21:25
 9/19 A kérdező kommentje:
Neked is ezt írta a dpd-nél?
2021. aug. 14. 21:41
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen… vegig ezt írta aztan csütörtök este meg utoljára megneztem, hogy na hatha átvaltott es akkor írta hogy az elosztó kpban van. Szoval érdemes mindig figyelgetni
2021. aug. 14. 23:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!