Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Voltam ma megnézni egy albérle...

Voltam ma megnézni egy albérletet ki is fizettem volna egyből,de a tulajdonos azt mondta meg jönnek mások is megnézni, és nem akar velük kicseszni, Több,mint valószínű, hogy a roma származásom miatt nem adta ki?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Nekem cigány bérlőm van, értelmiségi, okos, jó modorú, fizet magától mindig, több éve nálam lakik, a lakást szépen tartja, rezsit fizeti, le a kalappal előtte.
2021. aug. 26. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
11-es vagyok, mikor jött a lakást nézni, egyből látszott, hogy asszimilálódott, jó természetű.
2021. aug. 26. 13:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy vannak ilyen jólelkű emberek
2021. aug. 26. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem jólélekség, én is féltem romának kiadni, de ő annyira normális volt, hogy eszembe se jutott, hogy a származására gondoljak. Sajnos ez tényleg ritka, és az a legigazságtalanabb, hogy a tényleg jó fejek szívják meg a többiek viselkedését. Az én bérlőm értelmiségi közegben is dolgozik, szociálisan nincs köze a problémás cigányokhoz, már a szülei is kiemelkedtek, eleve jó nevelést kapott. Két rokonom is házasodott cigánnyal, velük ugyanez volt a helyzet, iskolázottak, jó közegben éltek, hiába barna a bőrük, meg fekete a hajuk-szemük, ha hótt normálisan viselkednek, beszélnek, tényleg eszébe se jut senkinek ez a cigányság-dolog velük kapcsolatban, csak ha nagyon megnézik.
2021. aug. 26. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!