Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha látok egy hullócsillagot...

Ha látok egy hullócsillagot itt magyarországon, akkor az lehet hogy amúgy tök messze egy másik országban zuhan éppen csak látszik itt is?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés tetszik. Követem.
2021. aug. 5. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég a légkörben ami hullócsillagnak látszik.Amúgy én láttam hullócsillag nézés közben rendes meteort ami biztos földet ért valahol.
2021. aug. 5. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Egy térségben adott magassagától is függ , Holdat is mindannyian is látjuk masként . Erősen függ a párától a megfigyelő domborzati viszonyaitol. Műholdak is egy szűkebb terület felett nagy távolságból láthatók , amit mi latunk azt a németek csehek már láták vagy majd latni fogják . Meteor raj átvonulás is ezt jelzi , valahol folyamatos sok ideig tart , valahol épp észlelhető a jelenség #szélei# ....
2021. aug. 5. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
2%
Ez nem magyar nemzeti hullocsillag.
2021. aug. 6. 03:44
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Pár 10 km a hullócsillagok távolsága amikor meglátjuk. Nem gondolom, hogy oldalról sokkal messzebbről látszanának.
2021. aug. 6. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!