Van itt olyan, aki a kereskedelemben dolgozik eladóként, pénztárosként, stb.? Mi a tapasztalatotok a betérő emberekkel?
En is dolgoztam előadóként. Őszintén szólva mivel mindkét oldalt megtapasztaltam, azt mondanám, hogy igen, sajnos vannak talpó vásárlók (a kedvencem amikor nekem mondja a magáét az árak miatt...mintha bizony én tehetnék róla) nagyon sok a sötét, buta, agresszív ember. De a legtöbb szerencsére normális, inkább azt mondanám semmilyen. Bejon, megveszi ami kell, kimegy. Van aki köszön, van aki nem.
Viszont sajnos a másik oldalt is megtapasztaltam már vevőként. Amikor nem tud köszönni az eladó, hiába léptél be egy hangos jó napot-al vagy ki egy hangos viszlát-al. A kedvencem , amikor láthatóan elhuzza a száját, amikor belépsz. Unott, lassú, vagy elmegy melletted pedig kerdeztél valamit, sőt bunkóval is lehet találkozni eladók között is.
Nem mindenkinek való ez a szakma. Vagy azért mert nehezen viseli a bunkó ügyfelet/vásárlót vagy azért mert nincs türelme/kedve az emberekhez és ez látható is rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!