Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki a kereskede...

Van itt olyan, aki a kereskedelemben dolgozik eladóként, pénztárosként, stb.? Mi a tapasztalatotok a betérő emberekkel?

Figyelt kérdés
Pl. hány százalékukat mondanátok normálisnak? Hány százalék az olyan nagyon hülye ember, aki valami balhét csinál, akitől kiborultok? Milyen nem mindennapi élményeitek voltak vevőkkel találkozva?
2021. aug. 4. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van aki normális, van aki bunkó, van aki viccelődő, vqn aki perverz...amennyi ember annyi felsorolás. Néha kemény, néha könyebb. Mint minden szakma.
2021. okt. 11. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

En is dolgoztam előadóként. Őszintén szólva mivel mindkét oldalt megtapasztaltam, azt mondanám, hogy igen, sajnos vannak talpó vásárlók (a kedvencem amikor nekem mondja a magáét az árak miatt...mintha bizony én tehetnék róla) nagyon sok a sötét, buta, agresszív ember. De a legtöbb szerencsére normális, inkább azt mondanám semmilyen. Bejon, megveszi ami kell, kimegy. Van aki köszön, van aki nem.

Viszont sajnos a másik oldalt is megtapasztaltam már vevőként. Amikor nem tud köszönni az eladó, hiába léptél be egy hangos jó napot-al vagy ki egy hangos viszlát-al. A kedvencem , amikor láthatóan elhuzza a száját, amikor belépsz. Unott, lassú, vagy elmegy melletted pedig kerdeztél valamit, sőt bunkóval is lehet találkozni eladók között is.

Nem mindenkinek való ez a szakma. Vagy azért mert nehezen viseli a bunkó ügyfelet/vásárlót vagy azért mert nincs türelme/kedve az emberekhez és ez látható is rajta.

2021. nov. 21. 13:26
 13/13 anonim ***** válasza:
*eladóként
2021. nov. 21. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!