Miért halnak meg, akik egy hídról beleugranak például a Dunába ? Azonnal meghalnak, vagy még van néhány perc az életükből ? Mi vihet valakit arra rá, hogy ezt megtegye ?
Legtöbbjük megfullad, bár gondolom az sem kellemes mikor olyan magasról csapódnak a vízbe.
Hogy mi vesz rá valakit arra hogy ezt megtegye az nem a mi dolgunk.
Nem halnak meg azonnal, egyszerűen elviszi őket a sodrás, és pár perc alatt megfulladnak, mert a tüdejük megtelik vízzel.
Öngyilkosságra a depresszió utolsó, és egyben legsúlyosabb szakasza visz rá. Nagyon hosszú ideig kell kezeletlennek maradnia a depressziótnak, hogy valaki erre a szintre eljusson. Sajnos ez legtöbbször nem látszik az emberen, érdemes körültekintően járni, és ha baj van, akkor segíteni a környezetünkben élő embereket, hogy ezeket az eseteket minimálisra csökkentsük.
Több okból lehetséges
Az egyik, hogy nem sikerül talpra érkezni és szétcsattan.
A másik az a tipikus felhevült testtel való vízérintkezés és ebből adódó sokk, amely szívmegállást eredményez.
A harmadik pedig az erős sodrás amely olyan erővel hat az emberre, hogy teljesen kifullad és nem marad ereje fennmaradni a vízen.
Ez nekem is eszembe jutott már. Pl én elég jól tudok úszni, víz alatt is 30-40m-t előkészület nélkül le tudok úszni (75m volt a legtöbb)
Vízbe eddig 15m magasból ugrottam már (extrém sport, nem öngyilkossági kísérlet)
Ha én beleugranék egy Bp-i hídról, meghalnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!