A férfiak miért nem a piszoárba pisilnek ott, ahol az is van?
Figyelt kérdés
Mi értelme összevizelni a WC-ket meg még mögötte a falat is? Nem lenne egyszerűbb azt használni, aminek nem megy mellé.2021. aug. 1. 11:40
1/10 anonim válasza:
Azért a férfiak nagyrésze tudja használni a wc-t és nem lesz minden mocskos.
3/10 anonim válasza:
Lepontozók! Magatokra ismertetek? :)
4/10 anonim válasza:
Azért nem mindenki részegen használja az illemhelyet és tud célozni..
5/10 anonim válasza:
Én utálok piszoárt használni, sok helyen túl közel vannak egymáshoz🤷♂️
Tök olyan mintha a lányoknak lenne ott egy vályu, ha valaki nem szarni megy a kkor csak álljon fölé és csurgassa bele🤷♂️ Mostmár érted miért nem szeretik sokan?
6/10 anonim válasza:
Oké, én vagyok az egyetlen, aki még pisiléshez is leül?
7/10 A kérdező kommentje:
#5 : Annyi a különbség, hogy egy nőnek ez körülményesebb lenne.
2021. aug. 1. 12:27
8/10 anonim válasza:
Ha egy teljesen üres mosdóba belépek, ahol senki nincs rajtam kívül, akkor sokkal szívesebben használom a piszoárt, mint a wc-t. De ha valaki mellém áll a piszoárnál, akkor belép az aurámba, az intim szférámba és tök kényelmetlenül érzem magam. Túl közel van hozzám, ráadásul egy intim helyzetben (vizelés közben), és még csak nem is ismerem, tök idegen. Így nem könnyű elvégezni a dolgomat. Gondolj bele, ha a női wc-kben nem volnának elválasztó falak (vagy csak ilyen aprók, minimálisak, mint egyes piszoárokban). Nyugodtan tudnál pisilni, ha melletted 20 centire vadidegen nők pisilnének jobbról is meg balról is? Főleg, ha még néha-néha át is lesnének sunyiba. Kínos. (És nem a méret, hanem az intim helyzet miatt.) A pisilés az intim helyzet, magánügy. A piszoároknál pont ez az intim szféra nincs meg, a túl kicsi vagy egyáltalán nem létező elválasztó falak miatt pont a privátszféra sérül a férfi wc-kben.
9/10 anonim válasza:
Ja, és még valami a wc-k mellett. Ott lehet törölni is a végén. Piszoárba nem tudunk wc papírt dobni, csak megrázzuk és "vizesen" eltesszük.
Előző voltam.
10/10 anonim válasza:
Első sorban engem is rohadtul zavar ha pisilés közbe ott van más mellettem.. Másrészt aki nem igénytelen az megtörli magának, ahogy az előző is írta (ami szintén nem tartozik a mellettem álló emberre, plusz csak a wc be lehet dobni a papirt). Mert minden férfi tudja, hogy máskép “vizesen” teszi el… Egyébként szintén aki nem igénytelen odafigyel és nem pisil mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!