Csak én utálom nick vujicicot?
Jézus nagy J.
Másrészt: had döntse el ő, mit érez.
"Jézus nagy J.
Másrészt: had döntse el ő, mit érez."
A "had"-ot meg úgy írják helyesen, hogy "hagy" illetve a mit elé nem kell vessző.
#5: Nem, úgy írják helyesen, hogy "hadd". A "hagy" abban az esetben helyes írásmód, amikor valaki megenged valamit, pl. "Jézus hagy kibontakozni, nem szól bele, ha csacskaságot írsz.". Az idézett mondatban pedig kell a "mit" elé vessző, mert (konyhanyelven) egy "néma hogy"-gyal van dolgunk. Tehát helyesen: "Hadd döntse el ő, [hogy] mit érez!". Nem kéne úgy nyelvtannáciskodni, hogy elemi dolgokról sincs fogalmad.
Ami a kérdést illeti: engem is idegesít, mint minden motivációs megmondóember. Nyilván az tiszteletre méltó, hogy minden hendikepje ellenére sikeres ember lett belőle, de számomra felszínes és semmitmondó.
Mint embert nem utálom, nem is ismerem. Viszont mint jelenséget utálom.
Kb. azt üzenik vele, hogy mivel nekem minden végtagom megvan, ne rinyáljak, legyek boldog, mert K rva szerencsés vagyok. Köszi, bmeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!