Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nektek előfordul hogy...

Lányok, nektek előfordul hogy büdösek vagytok? Lábszag, testszag. Vagy mindig nagyon ügyeltek hogy ilyen ne legyen?

Figyelt kérdés

2021. júl. 28. 12:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%

15:

Steve Jpbs vegetáriánus volt, és azt vallotta, hogy ha növényi táplálékot eszik, nem lesz testszaga.

Persze volt neki, csak ő nem érezte, megmondani meg nem merték neki, mert rossz természetű, nárcisztikus vezető volt, akitől félt a környezete.

2023. aug. 11. 17:40
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a melegben azért sokan izzadnak és hiába a dezodor, parfüm. Nekem volt olyan lány osztalytarsam, akinek nem volt kellemes illata. Mondjuk ő nem is foglalkozott ezzel, nem zavarta, azt mondta drága a fogkrém napi 1x mos fogat, a tusfürdő is drága ezért kétnaponta zuhanyzik csak. Ruha egy hétig ugyanaz volt. Hozzateszem nem voltak szegények, csak a szülei rajta spóroltak.
2023. aug. 26. 11:10
 23/27 A kérdező kommentje:
#22 tesiöltözőben szaglott jobban?
2023. aug. 28. 15:46
 24/27 anonim ***** válasza:
Hát leginkább mindenhol. Olyan általános kellemetlen illata volt.
2023. aug. 30. 14:00
 25/27 anonim ***** válasza:
Én szívesen szaglásznám
jún. 21. 12:31
 26/27 kornel1980 válasza:
100%
Volt barátnőm nem fürdött minden nap, csak a fenekét és nunit mosta meg, és dezodort sem használt....hát mit ne mondjak...néha elég komoly illata volt...hónalj tájékon, a lába nem volt büdös, csak 2x éreztem, 1x egésznapos kirándulás után zárt cipőben 40 fokban, na az kemény volt, és 1x snowboardozás után. Ja meg amikor el volt törve a keze, gipsz 5 hét körül már kegyetlen volt, de arról tényleg nem tehetett. Izzadós típus egyébként.
aug. 9. 15:15
 27/27 anonim ***** válasza:

21, vegetáriánus vagyok, tejtermékek közül joghurtot eszek hetente, tojást pár havonta, szóval leginkább növényi étrendnek lehet mondani, amin vagyok. Ha nagyobb stressz ér, ha hőség van, ha edzek, olyan büdös vagyok, hogy én nem tudom elviselni a saját szagomat. Plusz pont, hogy pár zöldség az, ami iszonyat büdös verejtékezést tud produkálni, nálam pl. a hagyma, fokhagyma ilyenek, a hüvelyesektől meg a végtermékem meg a szellentéseim lesznek halálszagúak.

Szóval nem. Nem fogsz szivárványszagú, glitteres szart és szappanbuborékos fingot produkálni növényi étrenden, akkor se, ha Steve Jobs mondta, és akkor se, ha nő vagy.

aug. 9. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!