Lányok, nektek előfordul hogy büdösek vagytok? Lábszag, testszag. Vagy mindig nagyon ügyeltek hogy ilyen ne legyen?
15:
Steve Jpbs vegetáriánus volt, és azt vallotta, hogy ha növényi táplálékot eszik, nem lesz testszaga.
Persze volt neki, csak ő nem érezte, megmondani meg nem merték neki, mert rossz természetű, nárcisztikus vezető volt, akitől félt a környezete.
21, vegetáriánus vagyok, tejtermékek közül joghurtot eszek hetente, tojást pár havonta, szóval leginkább növényi étrendnek lehet mondani, amin vagyok. Ha nagyobb stressz ér, ha hőség van, ha edzek, olyan büdös vagyok, hogy én nem tudom elviselni a saját szagomat. Plusz pont, hogy pár zöldség az, ami iszonyat büdös verejtékezést tud produkálni, nálam pl. a hagyma, fokhagyma ilyenek, a hüvelyesektől meg a végtermékem meg a szellentéseim lesznek halálszagúak.
Szóval nem. Nem fogsz szivárványszagú, glitteres szart és szappanbuborékos fingot produkálni növényi étrenden, akkor se, ha Steve Jobs mondta, és akkor se, ha nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!