Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szívesen lennél római katoliku...

Szívesen lennél római katolikus pap?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. júl. 24. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy lány vagyok csak arrafelé.irtam ha férfi lennék. Román Ortodox papnak lenni a legjobb mert minden Szent Liturghian 2 lejt kell adni. Meg a betegekért való imádkozás, virrasztás, parastas, temetés, kereszteles. Kafa lehet mert dől a pénz. Azt a pár mondatos ekténiát meg antifont meg bemagolod ha mar gyerekkorom óta ortodox vagy, jársz templomba és tanulnod a teológia meg mondod a templomban.
2021. aug. 6. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyik fiú tesóm pap lett. Büszke vagyok rá.
2021. aug. 8. 00:41
 13/13 anonim válasza:
Amikor tudatlanabb fiatalabb lány voltam gondolkodtam abban hogy én is lennék szívesen. Tudjátok amikor az eddigi bűnös kislány elkezdi megérezni Istent és oda vissza van örömében csak a kis leltárával gazdálkodik hogy hmm van egy Isten. Jajj de szeretetteljes! Ó hát ő az egyetlen valós Isten most már őt akarom szolgálni. Kik a szolgái? Papok! Akkor leszek pap! Kicsit vicces korszak volt feketében mászkáltam és úgy köszöntem mindenkinek hogy DÍÍCSÉRTESSÉÉÉK!!!! Nyugodtan lehet nevetni szerintem is vicces :) Viszont ahogy többet tanultam a vallasrol szembesültem vele hogy nem lehet ugyebár nő pap. Bát először eléggé nem tetszett aztán bele nyugodtam hogy először is én lány vagyok és nem megyek szembe az egyhazzal és papság nélkül is szolgalhatom szépen Istent azóta már nem lennék az. Sose tudtam milyen lehet férfinek lenni Isten teremtesebe meg eszem ágában sincs bele szólni, szeretek lány lenni misére ígyis úgyis nagyon szívesen járok. Nagyon is szeretek misére járni mostanában mindig alig várom a vasárnapot! Azóta megismerkedtem néhány pappal annak köszönhetően hogy több telkunk van, egy nekem kifejezetten nagyon különleges aki keresztelt ÓRIÁSI szeretet van benne Isten tartsa őt egészségben minél tovább! Természetesen az összes római katolikus papot áldja meg az Isten Jézus nevében Ámen 🥰
szept. 4. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!