Csak szerintem hízott meg nagyon Dezső Bence YouTuber?
Figyelt kérdés
Értem, hogy még nagyon gyerek volt, mikor az első videóit csinálta, de azért ez durva szerintem.2021. júl. 23. 11:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem is de vele együtt a b.nője is. Épp tegnap láttam egy videójukat.
2/4 anonim válasza:
Azért még ez vállalható kategória. Nem egy zsírdisznó.
3/4 A kérdező kommentje:
Kb. egykorúak vagyunk. Ő kifejezetten vékony alkat volt, én már annyi idősen, mikor ő kezdte a videózást, is már "erősebb" testalkatú srác voltam. (Szerintem) nem is híztam ennyit azóta sem, de volt, aki megszólt érte.
Nem egy zsírdisznó, de pl. "Az új barátnőm! (Rebeka)" c. videójában, amikor ül a motoron, elég rendesen látszanak az arányok a teste és a feje között, és ez utóbbi szintén nem kicsi és kerekedik rendesen.
2021. júl. 23. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!