16 éves lányként a 30 év körüli férfiak tetszenek, mit tudnék ez ellen tenni?
Szoktam ismerkedni veled egykorú lányokkal. Bár a nagy részük még nagyon gyerek felfogású, éretlen, de olykor ér kellemes meglepetés, hogy némelyik tinilány mennyire éretten gondolkodik!
Szerintem ebben nincs semmi, hogy idősebb férfiakkal ismerkedsz! 14 éves kortól már azt csinálsz a férfiakkal, amit akarsz!
Anyám 17 évesen jött össze az akkor 25 éves apámmal! 3 gyerekük lett, és egy 16 éves házasság!
Nem a kor számít!
Most lehet itt szenteskedni, hogy milyen gusztustalan, hogy 16 évesen a "vén farkakra" bukik, de, kedves férfi társaim!
Ti is örültetek volna 16 évesen, ha egy harmincas nő lábai között kötöttetek volna ki! Sőt! A tinisrácok zöme is egy érett, tapasztalt nőről álmodozik! Miért lenne ez másképp a tinilányoknál?
Próbálkozz Gylfi Sigurðsson-nál, neki van pénze is.
10
Akkor nem értem ezt az apakomplexus szerűséget.
Nyers leszek, bocsi.
Attól függ hogy sexet akarsz, vagy kapcsolatot.
Ha sexet akkor válogathatsz mint halász a tengerben, főleg ha csinos vagy.
Ha kapcsolatot, akkor általában, valami nyomi lúzert akasztasz horogra aki képtelen ismerkedni a saját korosztályában.
Ha nagyon érzed a késztetést, akkor ne ellenkezz, még most éld ki a krvás énedet, ne akkor amikor már "komoly" kapcsolatban vagy.
nem lehetetlen hogy 30 éves sráccal is jól megvagytok. hajrá. ha tetszenek miért ne.
Aki meg itt rinyál, hogy jajj ne ismerkedj ilyenekkel, az általában csak valami lúzer csávó, aki fél hogy az idősebb jobb pasik miatt majd ő marad egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!