Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért töltitek le a sorozatoka...

Miért töltitek le a sorozatokat, filmeket?

Figyelt kérdés
Egyszer megnézed, utána mit csinálsz vele?
2021. júl. 21. 11:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
olyan sorozatokat veszek vagy töltök le amit akár 10-nél töbször is megnézek , mai sorozatok közül csak rajzfilmek (simpsons, family ,rick ,) azok amik többször nézhetőek
2021. júl. 21. 11:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megnézzem
2021. júl. 21. 11:56
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Mert nincs jobb opció. Az online filmnézéshez képest a következő előnyei vannak:

-Sokkal több film/sorozat érhető el

-Nagyobb választék képminőségben

-Nagyobb nyelvi választék audió és felirat terén

Miután megnézted, vagy tárolod tovább, vagy törlöd.

2021. júl. 21. 11:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Fan-made videókat készítek belőlük youtube-ra.
2021. júl. 21. 11:57
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Streamelek mindent, nem tartok meg semmit. Ma már akkora az elérhető sávszélesség, hogy értelmét veszítette a letöltögetés és a "fizikai" tárolás, ráadásul angolul a tartalmak döntő többsége gyorsabban és jobb minőségben nézhető a sokszor gatya szinkron nélkül.
2021. júl. 21. 11:58
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Én már olyan ritkán torrentezek, hogy szerintem már törölték is az ncore accomat...pedig tinikoromban letöltöttem a fél internetet:D, amúgy legutoljára a Mortal Kombatot töltöttem csak simán valami nemzetközi torrent oldalról beírtam a keresőbe.Nem lehetett legálisan megnézni akkor még sehol és türelmetlen voltam, de simán fizettem volna érte 5.000 forintot ha kétszer megtudom nézni.Lehet majd megveszem blu rayen vagy dvdn...
2021. júl. 21. 11:58
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

Utálom az online filmnézős oldalakat, teli vannak reklámmal, olykor vírusosak, rengeteg idő meg kattintás mire a bannertengerben eljutok a filmig, és a minősége is szar.

Letöltöm jó minőségben, nincs reklám, nincs vírus, és ha akarom törlöm megnézés után, ha meg akkora nyomot hagyott bennem akkor megtartom későbbi újranézésre.

2021. júl. 21. 12:00
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Vettem egy 1 TB külső winchestert és elfér rajta a sok film és sorozat. Rádugom a tvre, laptopra és nézhetem olyan helyen is ahol nincs net. Félévente egyszer letakarítom és töltök rá másikat.
2021. júl. 21. 12:01
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Én pl. élek-halok a '20-as, '30-as, '40-es, '50-es, '60-as évek filmjeiért, na most mind a Netflix, Amazon Prime meg HBO Go kínálataiban kb. semmi sincs ezekből a korszakokból. Úgyhogy kénytelen vagyok klasszikus download-os megoldással vadászgatni ezekre.
2021. júl. 21. 12:25
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Animét máshogy nem nagyon tudok nézni.
2021. júl. 21. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!