Miért töltitek le a sorozatokat, filmeket?
Figyelt kérdés
Egyszer megnézed, utána mit csinálsz vele?2021. júl. 21. 11:49
1/15 anonim válasza:
olyan sorozatokat veszek vagy töltök le amit akár 10-nél töbször is megnézek , mai sorozatok közül csak rajzfilmek (simpsons, family ,rick ,) azok amik többször nézhetőek
3/15 anonim válasza:
Mert nincs jobb opció. Az online filmnézéshez képest a következő előnyei vannak:
-Sokkal több film/sorozat érhető el
-Nagyobb választék képminőségben
-Nagyobb nyelvi választék audió és felirat terén
Miután megnézted, vagy tárolod tovább, vagy törlöd.
4/15 anonim válasza:
Fan-made videókat készítek belőlük youtube-ra.
5/15 anonim válasza:
Streamelek mindent, nem tartok meg semmit. Ma már akkora az elérhető sávszélesség, hogy értelmét veszítette a letöltögetés és a "fizikai" tárolás, ráadásul angolul a tartalmak döntő többsége gyorsabban és jobb minőségben nézhető a sokszor gatya szinkron nélkül.
6/15 anonim válasza:
Én már olyan ritkán torrentezek, hogy szerintem már törölték is az ncore accomat...pedig tinikoromban letöltöttem a fél internetet:D, amúgy legutoljára a Mortal Kombatot töltöttem csak simán valami nemzetközi torrent oldalról beírtam a keresőbe.Nem lehetett legálisan megnézni akkor még sehol és türelmetlen voltam, de simán fizettem volna érte 5.000 forintot ha kétszer megtudom nézni.Lehet majd megveszem blu rayen vagy dvdn...
7/15 anonim válasza:
Utálom az online filmnézős oldalakat, teli vannak reklámmal, olykor vírusosak, rengeteg idő meg kattintás mire a bannertengerben eljutok a filmig, és a minősége is szar.
Letöltöm jó minőségben, nincs reklám, nincs vírus, és ha akarom törlöm megnézés után, ha meg akkora nyomot hagyott bennem akkor megtartom későbbi újranézésre.
8/15 anonim válasza:
Vettem egy 1 TB külső winchestert és elfér rajta a sok film és sorozat. Rádugom a tvre, laptopra és nézhetem olyan helyen is ahol nincs net. Félévente egyszer letakarítom és töltök rá másikat.
9/15 anonim válasza:
Én pl. élek-halok a '20-as, '30-as, '40-es, '50-es, '60-as évek filmjeiért, na most mind a Netflix, Amazon Prime meg HBO Go kínálataiban kb. semmi sincs ezekből a korszakokból. Úgyhogy kénytelen vagyok klasszikus download-os megoldással vadászgatni ezekre.
10/15 anonim válasza:
Animét máshogy nem nagyon tudok nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!