Miért gyűlölik ennyire a gyerekeknek készült katonai táborokat az emberek?
Láttam egy hirdetést, hogy élményteli katonai tábor gyerekeknek, várnak mindenkit szeretettel nagyon kicsitől nagyon nagy ig, és basszus volt rajta több EZER dühítő reakció és több száz gyűlölködő komment, hogy jézusok mi az a barom aki ilyennek teszi ki a gyerekét, meg hogy ezeket mind el kéne tüntetni, milyen brutális állatot csinálnak a gyerekből, meg jajj így jajj úgy. Ja meg, hogy "mire készülnek??? már gyerekeket is katonának képeznek"
Mint más táborok szervezője ezt megcáfolom, mindenki jól érzi magát, mindenki vigyorogva megy haza és úgy, hogy meg tudják védeni magukat. Rengeteg harci feladatot sajátítanak el, tudnak lőni (természetesen lövészetvezető felügyelete mellett légpuskával, lőtéren) Ha 99%-uk nem vigyorogva boldogan megy haza, akkor most felmondok. ;)
Nem értem, de tényleg. Ebben mi a rossz? Egyik gyerekből sem lett őrjöngő vadállat, belőlem se, a társaimból se. Isten őrizz, hogy katonák legyünk, egyik embernek sem akarunk ártani, kivéve ha a saját magunk/családunk/hazánk védelméről van szó.
19: Te nem érted, mert leírtam elég jól. Ennyi erővel én is a mások igazságát közvetítem XD. De nem teszem, mert vannak saját érveim. Érdekes mindig teltházunk van. Akkor nem lehet a Te igazságod másé is.
már azért sem érted, mert nem látod át ezt az egészet. fogalmad sincs mi a dolga egy katonának, hogy mit csinál (illetve csak gondolod, hogy gyilkolászik egész nap) és hogy egy katonai táborban mti csinálunk.
Nem személyeskedek, nem áll módomban most jelenleg :)
Isten igazsága minden ember igazságán felül áll.
Kérdező búcsúzóul egy szép mondat Henry Kissingertől:
"Military Men Are Dumb Stupid Animals To Be Used As Pawns For Foreign Policy"
Remélem egyszer csinálnak egy sorozatgyilkosos tábort is.
Mostanában a magányos gyilkolászás amúgy is menőbb, mint barátokkal gyilkolászni.
(De persze nem lenne benne semmiféle gyilkos propaganda, és minden felnőtt felügyelete alatt történne, amit élveznének is a gyerekek!!!)
A gyerekeknek készült katonatábor nem valódi katonaság :D
Tájékoztató jellegű dolgokat mondanak, ez pont hogy jó
Fura,mert egyéb posztok alatt meg folyton sírnak hogy visszakéne hozni a sorkatonaságot. 🤣🤣
Sajnos nagyon sok a buta ember,aki szerint a katonák lelketlen gyilkoló gépek. Plussz most a vírus alatt a jelenlétünktől is félt mindenki, mert azt hiszik hogy ellenük vagyunk.
26: Az meg a másik. Volt egy kommentelő aki egy 56-ban támadó szovjet katonával hasonlította a magyar honvédeket. 56-ban egy orosz rámfogta a fegyverét. Miért ne féljen egy MAGYAR honvédtől? Édes istenem, vannak azért hülyék szép számmal.
Ha vannak az a baj, ha nincsenek az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!