Kéritek a harmadik oltást is?
Nem tudom mit kéne csinálni. Mi van, ha negyedik is kell meg ötödik mert mindig jön egy újabb mutáns ami nagyon veszélyes?
Ti kéritek a harmadikat?
Nyilván olyan írjon aki be van oltva 2x.
Az oltási igazolványt a 2 oltáshoz kötötték, nem ahhoz hogy évente vagy akármikor folyamatosan felvedd az oltást.
A másik meg hogy ezzel elég sok szavazót is veszítenének (sokan csak az oltási igazolvány miatt vállalták a 2 oltást, nagyon nagy részük nem vállalna többet), szóval így választások előtt nem lépnének meg ilyet.
Ha meg mégis akkor nabumm....amiket eddig a védettségi igazolványhoz kötöttek (mozi, éttermek, fesztiválok, nagyobb rendezvények) ezek nélkül bármikor megvagyok, szóval nem lenne nagy érvágás nekem.
"2 oltáshoz kötötték"
Majd átkötik.
De kell is majd, mert lejár az oltások hatása.
Ha meg átköltik akkor jön a válaszom utolsó mondata!
"De kell is majd, mert lejár az oltások hatása."
Majd ha biztosan tudják hogy meddig tart ezen oltások hatása utána jöhetnek a harmadik oltásukkal.
PL a Pfizerre is mondtak már 1 évet, 2-3évet, van már azt is nyilatkozta hogy akár élethosszig is tarthat a védelem....
Majd meglátjuk meddig és milyen hatásfokkal véd ez a 2 oltás, majd utána mérlegelve meglátjuk hogy kérem a 3.-at vagy sem.
De mindenki úgy odavan a 3. oltás miatt, mintha azt mondták volna hogy mindenkinek kell....holott egyelőre csak az van hogy azokról beszélnek akiknél nem mutatható ki ellenanyag.
"a Pfizerre is mondtak már"
Pontosan!
Minden embernél más a hatás ideje.
Ez meglepetés neked?
Csak szólok: lehet nulla is. Akár teljesen hatástalan is lehet (pár % eséllyel), de tarthat élethosszig is (szintén pár %).
Attól függ, hogy a szervezeted hogyan reagál rá.
Az első kettőt is meg bántam, már utólag. A harmadikat meg adják akinek akarják, nekem nem kell!!!
A családom naponta tartó veszekedés után, döntöttem úgy hogy legyen, el megyek be óltatom magamat, amit nagyon meg is bántam. Az oltás elött se volt semmi bajom. Saját hülyeségem, hogy másokra hallgattam.
Mindegyik oltásnak volt mellékhatása és egyik se olyan 1-2 nap és el múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!