Mennyire gáz felnőtt fejjel ifjúsági irodalmat olvasni?
Figyelt kérdés
Mostanában nosztalgiából elkezdtem ifjúsági irodalmat olvasni, főleg nosztalgiából kerültek elő, de közben megfigyeltem, hogy teljesen ki is kapcsol, ami nálam nagy szó, mert elég stresszes mostanában a munkám. Sok Karinthy-t olvastam, de most a Tüskevárat szeretném elkezdeni. Mikor ezt mondtam ismerősöknek, eléggé furán néztek, ami elgondolkodtatott, hogy lehet baj van velem? :D Nagyon fura 30 felett ilyeneket olvasni?
34N
2021. júl. 15. 23:57
11/12 anonim válasza:
10-es vagyok: lemaradt a lényeg: 52N vagyok. :)))
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok, hogy nem vagyok Ufo. :) Mindenkinek jó olvasást! :)
2021. júl. 16. 11:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!