Ha kitalálhatnál egy saját pokémont mi lenne és mi lenne a neve?
Tetszik tetszik ;3
Életre kelti a firkáit, jó lesz.
Véletlenül találtam rá erre a kérdésre. Anno egy ismerősöm fia nagyon odavolt a pokémonokért gyerekkorában. Én ugyan nem, de tudta, hogy jól rajzolok és megkért, hogy rajzoljak neki saját zsebszörnyeket és adjak nekik neveket (vagy ő talált ki). Mivel tudtam, hogy a pokémonoknak szójátékos nevük van, ezért értelmetlen fantázianeveket adtunk nekik viccből :D
Ilyen a Zerf (tapírszerű pokémon), Amgyah (hagyma pokémon), Charlikkard (Charizard-utánzat), a többire már nem is emlékszem
Nem vagy vicces...
Kérdező, áruld már el hogy az első elképzelése miért is tökéletes?
Ez tetszik :) De voltaképpen Zerf és Amgyah egyáltalán nem rossz név
Lenyugodnál? Továbbá nekem te csak ne "édesem"-ezz meg "cuncimókus"-ozz, rendben? Meg sem fordul a fejedben, hogy nem egy lánnyal vagy nővel beszélsz, hm?
Továbbá az első egyértelműen tipikus "höhöhhö húdeviccesvagyok" trollkodás. Van aki vevő rá, van aki nem. Nem kellene egyből a kötekvést belemagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!