Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hívogat egy random szám,...

Hívogat egy random szám, felvegyem ?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 10:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem külföldi szám, én fel szoktam venni, bemondok egy halló, tesséket, bemutatkozás nélkül. aztán várom, hogy mit akar mondani a másik. Ha 1-2 másodpercig nem szólnak bele, leteszem; ha ilyen politikai előre felvett sz.ság, leteszem. Ha meg nem érdekel, amit mond a másik, megmondom, hogy nem érdekel viszlát. Eddig nem lett belőle bajom.

Ja, ezt a saját telefonomnál. A cégeset köteles vagyok felvenni és bemutatkozni, mert lehet, hogy ügyfél... bár volt olyan, hogy így is megtalált vmi szuperfood-értékesítő agyhalott.

2021. júl. 14. 11:37
 12/20 anonim ***** válasza:
9%
Külföldi számot is ugyanúgy fel lehet venni. A tiedről úgysem von le pénzt...
2021. júl. 14. 12:14
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

12: ha nem vársz hívást külföldről, nincs semmiféle ismerősöd az adott országban, akkor ugyan ki hívhatna...???

Ja, megvan... az olyan nigériai csodaörökös, aki váratlan nyereménnyel kecsegtet... Csak előbb utalj át egy milliót a számlájára.... :-DDDDD

2021. júl. 14. 12:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Külföldi számot én sem veszek fel, ismeretlen szám le van tiltva. Ha egy magyar szám és kiderül, hogy közvetítő, stb, megy a tiltották közé.
2021. júl. 14. 14:04
 15/20 anonim ***** válasza:
33%

"ha nem vársz hívást külföldről, nincs semmiféle ismerősöd az adott országban, akkor ugyan ki hívhatna...???"

Nem tudod alapból, hogy melyik országból hív. Valami hibádzik ugyanis. A szüleim Ukrajnában élnek, gyakran hívnak ukrán számról. Néha franciának, néha németnek mutatja, ráadásul totál más számokat ír mindig. Nem értem, hogy hogyan lehetséges-e. Franciao-ban nem élnek rokonaim, szóval ha nem venném föl, akkor apámat nem venném föl :D

Másrészt attól még, hogy a Nigériai csoda örökös hív, még mindig áll az amit írtam, hogy neked nem kerül pénzbe, neki ellentétben igen. Szóval kár volt lepontozni.

2021. júl. 14. 16:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Nezd. Ha csalasrol van szo, kizarolag a visszahivas, illetve a hivas fogadasakor kulonbozo altaluk kert szamok megnyomasa szed le penzt a szamladrol. Maskulonben mi bajod lehet?
2021. júl. 14. 18:37
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

"Néha franciának, néha németnek mutatja, ráadásul totál más számokat ír mindig."

Ilyen a világon NINCS!!!

2021. júl. 14. 19:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Semmi szín alatt ne vedd fel! Akinek nem adtad meg a számodat, azzal nincs miről kommunikálni. Aki titkolja a kilétét, azzal sincs, - mert nem tisztességesek a céljai. Majd elfárad és feladja.
2021. júl. 14. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ilyen a világon NINCS!!!"

Akkor ez esetben egy párhuzamos univerzumból írok.

2021. júl. 14. 21:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Én kíváncsiságból fel szoktam venni, nem lehet belőle baj. :D
2021. júl. 15. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!