Hívogat egy random szám, felvegyem ?
Ha nem külföldi szám, én fel szoktam venni, bemondok egy halló, tesséket, bemutatkozás nélkül. aztán várom, hogy mit akar mondani a másik. Ha 1-2 másodpercig nem szólnak bele, leteszem; ha ilyen politikai előre felvett sz.ság, leteszem. Ha meg nem érdekel, amit mond a másik, megmondom, hogy nem érdekel viszlát. Eddig nem lett belőle bajom.
Ja, ezt a saját telefonomnál. A cégeset köteles vagyok felvenni és bemutatkozni, mert lehet, hogy ügyfél... bár volt olyan, hogy így is megtalált vmi szuperfood-értékesítő agyhalott.
12: ha nem vársz hívást külföldről, nincs semmiféle ismerősöd az adott országban, akkor ugyan ki hívhatna...???
Ja, megvan... az olyan nigériai csodaörökös, aki váratlan nyereménnyel kecsegtet... Csak előbb utalj át egy milliót a számlájára.... :-DDDDD
"ha nem vársz hívást külföldről, nincs semmiféle ismerősöd az adott országban, akkor ugyan ki hívhatna...???"
Nem tudod alapból, hogy melyik országból hív. Valami hibádzik ugyanis. A szüleim Ukrajnában élnek, gyakran hívnak ukrán számról. Néha franciának, néha németnek mutatja, ráadásul totál más számokat ír mindig. Nem értem, hogy hogyan lehetséges-e. Franciao-ban nem élnek rokonaim, szóval ha nem venném föl, akkor apámat nem venném föl :D
Másrészt attól még, hogy a Nigériai csoda örökös hív, még mindig áll az amit írtam, hogy neked nem kerül pénzbe, neki ellentétben igen. Szóval kár volt lepontozni.
"Néha franciának, néha németnek mutatja, ráadásul totál más számokat ír mindig."
Ilyen a világon NINCS!!!
"Ilyen a világon NINCS!!!"
Akkor ez esetben egy párhuzamos univerzumból írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!