Miért nézik le az útépítő munkásokat?
Figyelt kérdés
Pedig nagyon nehéz a munkájuk. Nyáron 41 fokban,télen -15 fokban is kint vannak,dolgoznak. Én 10 percig sem bírnám nyáron tűző napon.
Nem tudom mennyi a bérük amúgy.
2021. júl. 13. 21:48
11/15 anonim válasza:
Háde hádede az útburkolat mégsem rakhatja le saját magát, kéremszépen.
12/15 anonim válasza:
Aki jelentette azt, amiben arról volt szó, hogy mennyire proli, amikor nőket inzultálnak, megnézném, mit reagálna, ha a saját lányával kapcsolatban kellene egy ilyet végignéznie. Akkor is az lenne a reakciója, hogy “ha nem teccik lyányom, mehecc a 200 fokba utat építeni hejettük”?
13/15 anonim válasza:
#12 azt a választ én írtam, de látom törölve lett... Ez a gyk. 🤣 Pedig totál igazam volt...
14/15 anonim válasza:
Én is írtam olyat, pont a hármast, azt hiszem. Elszomorító ez a nőgyűlölet… Persze a “gyere, de megb*sználak” kommentek nem sértőek az ilyenektől, csak ha felhozza valaki, hogy “talán” emiatt nem kedvelik őket. Hihetetlen…
15/15 anonim válasza:
Én dolgoztam sokat építőiparban, meg más fizikai munkát is végeztem. Beszólogatás nem nagyon volt, de az jellemző volt, hogy egy elhaladó nőt együtt feltűnően elkezdenek megbámulni és még meg is beszélni a látottakat. Mindig szekunder szégyenérzetem volt miattuk.
Ilyenkor kötelességüknek érzik, hogy egymásnak bizonygassák a férfiasságukat, mert attól félnek, ha nem vesznek részt ebben, akkor megkapják a többiektől, hogy "a kis b*zi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!