Ha kiderülne, hogy 1-2 hónap múlva meghalsz, mit csinálnál a hátralevő ídőben?
Szívesen mondanám hogy utazgatnék és bejárnék minden olyan helyet ahová rég el szerettem volna jutni, magamba szippantanék minden élményt amire vágyok és maximálisan kihasználnám az utolsó 1-2 hónapomat, de magamat ismerve sajnos az lenne hogy magamba roskadok és bőgök.
Rettegnék és egy pillanatig sem tudnék elvonatkoztatni attól hogy meg vannak számlálva a napjaim, semmit nem tudnék élvezni.
Viszont tuti rengeteg levelet írnék olyan embereknek akiket szeretek. Esetleg be is dátumoznám hogy melyiket mikor bontsák fel.
Elmennék Finnországba megnézni a sarki fényeket.
Családi programot szerveznék.
Megköszönném minden szerettemnek, hogy bearanyozták az életem.
Ezzel a kérdéssel az a baj, hogy nem tudod átérezni azt a helyzetet, hogy szembesülsz ezzel a hírrel.
Így csak azt tudod megmondani, hogy mi az amit még az életedben csinálni szeretnél.
De ha ott lennél abban a helyzetben, lehet, hogy csak a családoddal/szeretteiddel szeretnél lenni.
Kérdező!
Miért, meg fogsz halni? Mi történt? Elmeséled?
szio, őszinte leszek és nem várok majd ítélkezéseket, semmi gond nincs szerencsére
keresem az élet értelmét, próbálok rájönni, hogy lehetek boldogabb, jelenleg reménytelen vagyok,
emiatt is szeretném megtudni, hogy azoknak, akiknek nincs sok vissza, milyen apró dolgok tudnak örömet okozni,
ettől talán én is jobban értékelem majd az életet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!