Mivel teszed jobba a vilagot? Van -e ilyen torekvesed? Mit teszel annak erdekeben, hogy ha meghalsz, jobb legyen a vilag, mint elotted, vagy legalabb jo nyomot hagyj magad utan? Milyen jocselekedeteket szoktal veghezvinni? Gondolkoztal mar ezen?
Ha semmi ilyet nem tesz az ember, akkor vegulis mi ertelme van az eletenek?
En mindenfelekeppen arra torekszem, hogy valahogy segitsek masokon, vagy valami jot tegyek az eletben, de ennek az utjat-modjat nehez megtalalni.pl. adomanyozni szoktam eleg surun penzt, vagy targyakat. De pl. az hogy szemelyesen pl. Onkenteskedjek, az nem ferne bele az eletembe.Te hogy csinalod?
Szabadidőmben állatokat mentek.
Menhelyen önkénteskedek.
Igyekszem minél kevesebb szemetet termelni.
Nem fogok soha gyereket vállalni = nem járulok hozzá a túlnépesedéshez.
15
mert csak ez a két opció van ugye? a szuperhős aki megmnt meg a szupergonosz aki mindenkit eltapos... nem egy marvel filmben élünk.... szerencsétlen
Van ket gyerekem.
En is probalok, minnel kornyezettudatosabban elni, es megnezem honnan van az elelmiszer, jovore indul a kiskert projektem is. Allat befogadassal probalkoztam en is, de kudarcba fulladt.
Van aki felre ertett, nem az szamit, hogy ugymond emlegessenek, vagy odakat zengjenek az emberrol. Azt hiszem ez inkabb egy belso igeny, es pl. nalam evek ota fennal ez a gondolat, pont azota tobbek kozt miota gyerekeim vannak, tehat nem egy hobort.
17, anyukád a szerencsétlen amiért ilyen megkeseredett, másokat sértegető, rosszindulatú, primitív gyereke lett :)
Pontosan a magadfajták teszik rosszabb hellyé a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!