Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » ''A kínaiban a szegények...

''A kínaiban a szegények vásárolnak.'' Ezt írta itt egy nő, mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 16:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

7 # Privátban írta a nő ezt:

'' A kínai termékeket a szegényebb emberek vásárolják, nem véletlenül. Nem nézem le őket, de a tényen nem változtat, hogy silány minőségűek.''

2021. júl. 10. 17:10
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
Nem szoktam ott vásárolni,de nagyon drága lett.Se árban,se minőségileg nem éri meg nekem.
2021. júl. 10. 17:10
 13/23 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
69%

Lehet velem van baj, de pl a H&M, meg akár a NewYorker basic biopamut pólói már 990 forinttól, leárazáskor 490-től elérhetőek. Melegítő-szett kijön 8ezerből szintén onnan, SportsDirectbe Adidas cipő leárazáskor 8990, meg a CCC-ben is, napszemüveg 590, kínaiban 2000.

Keresztlányomnak tesiórára akartunk venni fehér pólót, hát, a kínaiban 1190-ért volt kitéve, Kikbe 290. Bugyi darabja ötös pakkban a kínaiban 300 volt a lányra, Pepcoban 110 Ft. Mit ne mondjak, a kínaiban kapható cula meg lerohad az emberről 10 perc után.

Sokat vásárolok azért magasabb kategóriás, és fastfashion botlokban, de én mindig, mindenen érzem a különbséget minőségben. ezek nem lenézések, hanem szimpla tények. Drága és xar a kínai, nem kell túlmagyarázni.

Lehet csak velünk van a baj, na, lehet...

2021. júl. 10. 17:16
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Én kínaiban vásárolok, mert közel van, nem fogok 1 órát buszozni a plázáig, hogy ruhát vegyek. Itt van egy 2 emeletes kínai, a szartól a repülőig mindent lehet kapni náluk, nekem megfelel.
2021. júl. 10. 17:16
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok a leg-tehetősebb, de inkább ritkábban veszek valamit, mint hogy műanyag ruhát hordjak a kínaiból. Mondjuk, tovább is bírják, amiatt is elég ritkábban vásárolni, úgy is utálok.
2021. júl. 10. 17:18
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk nem is nagyon van más lehetőség. Van a városban 3 kínai, tőlünk tök messze egy tesco, pepco meg egy kik oszt' ennyi. Ha be akarok menni egy newyorkerbe vagy egy márkásabb boltba, már át kéne vonatoznom a következő városba, az meg nem igazán éri meg, és időm sincs rá.
2021. júl. 10. 17:24
 17/23 anonim ***** válasza:
57%
Olenéző gondolkodásmód.
2021. júl. 10. 17:32
 18/23 anonim ***** válasza:
79%
Én kínaiban már csak max. zoknit, harisnyát, bugyit, hajgumit, övet szoktam venni néha. Egyrészt szerintem nem éri meg anyagilag sem, az átlag fast fashion boltokban olcsóbban tudok vásárolni mint a felénk lévő kínai üzletekben. Valamint nekem nem tetszenek a kínais ruhák, felénk még mindig az a jellemző, hogy tele vannak pakolva mindenféle színes, csillogó, feliratos hülyeségekkel, idétlen színek vannak, fura fazonok.
2021. júl. 10. 17:46
 19/23 Metionin ***** válasza:
83%
Szerintem tökre megdrágultak már a kínaik. Régen még lehet hogy a szegényebbek vásároltak ott inkább, de nálunk pl azért mert a városkában csak egy kínai volt, más ruhaüzlet nem nagyon, így akinek nem volt autója, hogy átjárjon a nagyobb városba vagy nem járt át oda gyakran ügyet intézni akkor a kínai maradt. Viszont itt ahol most lakom, évek óta olcsóbban veszek bármit a plázában leárazáskor, mint a kínaiban.
2021. júl. 10. 17:55
 20/23 anonim ***** válasza:
87%
Egy frászt! Ugyan olyan drágák az áruk, mint némelyik márkás üzletben és még a minőség is szar. Egyébként a gazdagok is vásárolnak turiban is, ott is sok jót kilehet fogni. Nekem a knaitol rég elment akedvam, pedig nem vet fel a pénz.
2021. júl. 10. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!