Jó ötlet lenne a Balaton egyik strandja fölé egy kagylóhéj formájú átlátszó kupolát építeni, ami belóg a víz fölé is és véd az UVB sugárzástól?
Tudom, elrugaszkodott ötlet főleg hazánkban.
Nem kellene kenegetni magát az embereknek és a gyerekek is nyugodtan fürödhetének akár a déli órákban is.
- És olyan lenne, mint egy szuper kis üvegház, még ha jár is alatta a levegő, nem olyan a komfort érzet.
- 3 hónap alatt egy merő retek lenne.
- A napvitorlát már feltalálták.
- Drága, statikailag bonyolult lenne, környezetszennyező, idővel cserélni kellene, kössz, de már van elég műanyag hulladék.
- Inkább ültess fákat.
Szerintem meglehetne oldani ugy, hogye ne legyen zavaro az embereknek, de uzletileg meg valoszinuleg nem erne meg.
#3-as otlete a fakkal jo lenne, csak ha peldaul en valamit holnapra szeretnek, akkor nem szivesen varnek ra eveket. Csak strand arnyekolas miatt fakat ultetni szinten nem erne meg, mert sok ido mire megnonek.
Mi olyan nehéz azon, hogy bekened magad naptejjel?
Szerintem borzalmas ötlet. Azért megyek tóhoz fürdeni, hogy a szabadban legyek. Van alternatíva pl uszoda. Ha nem tetszik menj oda.
#5:
Brit tudósok megállapították, hogy sokan azért nem szeretik a naptejet, mert ragadósak lesznek tőle. 😀
Köszönöm a véleményeket! :)
Még ebbe is belekeverni a politikát! :))) Hihetetlen! Szerintem az ilyennek mindenről a politikai jut eszébe! Sajnálatra méltó. :(
A naptej a vízben nem sokáig tart ki és fákat sem lehet a vízbe ültetni!
;)
Szép lenne, eredeti, ebből a szempontból jó lenne. nyilván költséges lenne és bonyolult lenne megcsinálni, ez más kérdés.
Fura, hogy a környezetszennyezés ilyenkor mindenkinek eszébe jut, de a rengeteg autó senkit sem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!