Milyen tanuló voltál az általános iskolában?
Alsó tagozatban végig kitűnő voltam, felsőben viszont már nagyon vegyes eredményeim voltak. (Felsőben másik iskolába jártam, mint alsóban.) Irodalom, fizika ment a legrosszabbul. Nyelvtan, angol a legjobban. Igazából 7.-ben teljesen elvesztettem a motivációmat, hogy küzdjek a jó eredményekért, mert semmi értelmét nem láttam. Csak azokat a tárgyakat tanultam rendesen, amiket szerettem.
A pályaválasztásom eléggé megkésett, jártam 3 különböző egyetemre - nyelv szakra, informatikára, majd agrárra, de csak ez utóbbin szereztem diplomát. Sajnos nem is ezen a területen dolgozom, mert nem sikerült összeegyeztetni a családdal.
Alsóban kitűnő voltam, felsőben az egyedüli négyesem nyelvtanból volt. Viszont utolsó két évre meglett újra a kitűnő.
Gimiben a nyelvielőkészítő évben a tesim lett 4, minden más 5. Következő években a kémia-biológia-matek trió volt 3-4, fizika-tesi stabil 4, minden más 5.
Idén voltam elsős egyetemen és az összesített súlyozott átlagom 4,15.
A pályaválasztásomra nem volt hatással, de a személyemre egy kicsit igen. A felsős nyelvtan 5-ért nagyon, nagyon meg kellett küzdeni és hamar megtanultam, hogy fontos a kitartás és küzdeni akarás.
Kettes voltam majdnem mindenből
. Bántottak a suliban, utáltam ott lenni. Aztán később összehoztam egy 4-5ös érettségit és most egyetemen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!