Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mást is idegesít, amikor...

Mást is idegesít, amikor valaki a "megyünk" helyett azt mondja, hogy "zsalunk"?

Figyelt kérdés
Engen nagyon idegesít ez a zsal szó. Ha van egy alapvető magyar szó erre, akkor miért nem lehet egyszerűen azt használni?
2021. júl. 6. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha minden hasonlón fennakadnék akkor egész napom csak idegeskedés lenne.
2021. júl. 6. 14:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem az idegesít, amikor minden egyes üzenet után odaírják, hogy ,,xd,,
2021. júl. 6. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
8! Nem veszek fel ismeretlen számot, szóval hiába adnám meg. Egy-két káromkodás nekem is kicsúszik néha a számon szóval nem leszek álszent, de a cigánystílust nem szeretem. :D
2021. júl. 6. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem rettentően gáz, amikor magyarok cigány szlenget használnak. Cringe. Van jobb is, nálunk voltak akik nigg3rnek szólították egymást, mert oda voltak a fekete gettó hangulatért. Szánalmasan nézett ki, amikor a szőke gyerekek nigg3rezik egymást. Ugyanez igaz a cigányszlenggel is. Annyit mutat, hogy nincs semmi sajátosságod és egy másik kultúra szlengjét kell használnod, hogy szerezz valami stílust. Szerintem szegénységi bizonyítvány.
2021. júl. 6. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Hopsz sára, én eldzsalok, a fene a te fajtádba...
2021. júl. 6. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!