Volt már úgy, hogy "beégtél" az ajándékkal számodra fontos helyzetben?
Egyszer volt egy beégésként értelmezhető esetem, bár ott inkább arról van szó, hogy szimplán bunkó voltam és betalált az ajándék. A nővérem világéletében "jó kislány" volt, velem ellentétben. 16 éves kora óta mindig volt neki nagyon komoly párkapcsolata, mindegyik több évig tartott és benne volt a lehetőség a holtodiglan-holtomiglanra. Aztán 21 éves korában úgy alakult, hogy nyáron, mikor a születésnapja volt, pont nem volt senkije. Meg is lepődtem, mert ritka volt, hogy két kapcsolat között több hónap maradjon ki, ugyanis igencsak szép és okos nő volt már akkor is. No, én úgy gondoltam, hogy ha már így alakult, akkor én, a lelkes kisöccse majd jól kisegítem és a születésnapjára kapott tőlem egy irdatlan méretű kígyóuborkát masnival átkötve. Nem apróztam el: több, mint egy hétig keresgéltem, hogy a lehető legnagyobbat tudjam megvenni.
Én poénnak szántam, ő viszont nagyon nem úgy vette. Augusztusban volt a születésnapja, karácsonykor már ott jártunk, hogy hajlandó volt velem egy asztalhoz ülni, de még nem szólt hozzám. A következő év húsvétján jutottunk el odáig, hogy teljesen semleges témákról beszélgettünk, aztán úgy nagyjából a következő születésnapjára sikerült rendesen kibékülnünk.
Ennek már több, mint tíz éve, azóta férjhez ment, van két gyereke és most már óriási nevetéssel emlékszik vissza arra a bizonyos kígyóuborkára. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!