Összességében a nők vagy a férfiak testét tartod szebbnek?
Miért ne lehetne elvonatkoztatva? Amúgy sem az a kérdés, hogy melyik a vonzóbb...
Én festőként szívesebben dolgozom női modellekkel. Valahogy kecsesebb, ívesebb a női test.
Egyébként ettől fügetlenül teljesen heteró nő vagyok, nem izgat a női testek látványa, csak átlagban szebbnek találom őket. Bár én ilyen furán vagyok bekötve, hogy zömmel csak a párom teste izgat, aki iránt érzelem is van. Egy sima férfi test látványa sem izgat fel, akármennyire izmos vagy kidolgozott.
Hetero nőként a nőit. Mikor emberábrázolást tanultunk, sokkal szebbnek tartottam, pedig minden modellünk, férfiak és nők, öreg és ráncos volt.
Meg ez nagyon gyerekes tudom, de kicsit vicces, hogy mondjuk ott vannak a tévében a politikusok, akárki komoly férfiak, de a lábuk közt fityeg egy darabka hús, amit mindig pakolgatnak, mindig útban van.
Demiszexuálisként maga a test nem izgat fel, ahhoz ismernem kell az embert, tehát számomra nincs különbség idegen férfi vagy nő teste közt.
Ha nekem valaki azt mondja, hogy átlag testalkat, akkor én bocsi, csak arra tudok gondolni, hogy mivel hazánk Európa legelhízottabb országa, ezért az átlag magyar emberen van minimum 10 kg zsírfelesleg, ergó elhízott, mivel a többség ilyen, sajnos.
Ha az átlagot nézzük, akkor egyik sem tetszik, mert nem lehet szép egy eligénytelenedett test.
Aki foglalkozik magával, külsejével az nemtől függetlenül tud szép lenni. Mind a két nemben találtam már nagyon szépet, tehát én, heteró nőként, mind nem testét szépnek tartom, ha ad magára az illető.
Köszönöm a válaszokat!
#18 Nagyon fura, amit írsz, de egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!