Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tagjai vagytok önkéntes...

Tagjai vagytok önkéntes szervezetnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék önkénteskedni, és örülnék, ha megosztanátok velem, milyen pozitív tapasztalatotok van egy-egy szervezetnél. Munka jellegében szinte mindegy, hogy milyen, inkább az érdekelne, hol lehet egy fiatalos jó közösséget is mellé találni, mert nem utolsó sorban barátkozni is szeretnék. Köszönöm szépen a segítséget előre is.

2021. jún. 28. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Állatmenhelyekre járok önkénteskedni. Takarítunk, kutyát sétáltatunk, segítünk a kisebb felújításokban.
2021. jún. 28. 18:46
 2/5 Metionin ***** válasza:
100%
Szervezetnek nem de járok én is állatmenhelyre. Jól esik nekem is és a kutyáknak is.
2021. jún. 28. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Én egy tanodában vagyok önkéntes, hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásával foglalkozunk. Mivel tanár szakos hallgató vagyok, ez jó tapasztalat, valamint nagyon jó ingyenes továbbképzéseket tartanak az önkénteseknek, pl társasjátékpedagógia. Nagyon jó a társaság és igazán hasznosnak érzem magam a munka közben, különösen jó, amikor egy általam kitalált foglalkozás vagy feladat elnyeri a gyerekek tetszését. :)
2021. jún. 28. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
2%
Én abban hiszek, hogy semmi sincs önkéntesen. mindennek van ellenértéke. Tehát ha akarok valamit, akkor azért fizetnem kell, ha valakibe energiát fektetek, akkor azt várom vissza. Legegyszerűbb pénzben kifejezni ah ellenértéket, és ez jól van így. Az önkéntesség rombolja a gazdaságot, és szegényebbé teszi az embereket.
2021. jún. 28. 22:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :-) Mindegyik értékes volt számomra, sajnálom, akit lehúztak :/

Na, ez milyen érdekes, amit írsz, utolsó. Vitázom veled (baráti mód). Szerintem mikor önkénteskedsz, annak az az ellenértéke, hogy hiszel egy szebb világban, és annak megteremtéséért teszel, tehát nem pénzben kifejezett juttatást kapsz érte, hanem önmegvalósítasz kb. És szerintem azért vannak szegény emberek, mert szimplán rossz az elosztás. Minél többen gondolkodnának jótékonyan azok, akiknek jól megy, annál kevésbé lennének szegények.

2021. jún. 29. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!