Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az lmbtq tagok direkt nem...

Az lmbtq tagok direkt nem akarják megérteni?

Figyelt kérdés
Az lmbtq tagok nem képesek, vagy direkt nem értik meg, hogy az új törvény NEM JOGOKAT VON MEG tőlük, hanem leírja ami alapból egyértelmű lenne, csak az lmbtq mindenhova bele akarja ütni az orrát, vagy inkább mindenét. Nem jogokat vonnak meg, csak leírja, hogy a gyerekeket hagyják békén. Ez már tényleg nem arra megy hogy fogadják el őket, midnenhol ott akarnak lenni, óvodákban, iskolákban.

2021. jún. 24. 06:12
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%

"ne utálják a másikat azért mert meleg. Ez a szülő dolga elmagyarázni"

Egy homofób szülő szerinted hogyan magyarázza ezt el? Mert a pedagógus még éppen tanulja, de szülő bárki lehet.

Egyébként helyesen nincs olyan, hogy be lehet folyásolni, a befolyásol egy szó, nem szétválasztható, itt a "be" nem igekötő.

2021. jún. 25. 13:01
 32/60 A kérdező kommentje:

30-as

5 évesen melegeket láttál, nem is gondolsz rá beleég a fejedbe. "Kistini" korodban, ami kb. 9-12 lehet, már kedvelted is a fiú-fiú párosokat. Elég lett volna akkor kipróbálnod és bi lettél volna. A gyerekeket ebbe bele lehet nevelni amíg kicsik.

2021. jún. 26. 06:45
 33/60 A kérdező kommentje:
31, Akkor már felhozhatjuk azt a szülőt is aki azt tanítja, hogy ha csúnya valaki, kövér valaki, fogyatékis valaki akkor azt ki kell csúfolni, nem baj
2021. jún. 26. 06:47
 34/60 A kérdező kommentje:
ha szemetel, ha összefirkál dolgokat, rongál stb. Mert vannak ilyenekek is. Nem kell külön egy dolgot kiemelni. (Bocsi hogy kettőben küldöm)
2021. jún. 26. 06:48
 35/60 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem lehet "belenevelni"... tipikus homofób hozzáállás.
2021. jún. 26. 09:40
 36/60 anonim ***** válasza:
100%

#32 Hetero vagyok, de mi a baj ha valaki bi?

Kétszer akkora lenne a választék :D

2021. jún. 26. 10:50
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a 32. válaszod tipikus példája annak, hogy egyáltalán nem vagy nyitott az lmbtq közösség megértésére. Kaptál egy ellenpéldát, mégis az ellenkezőjét próbálod belemagyarázni: "így is lehetett volna". Bármelyik válaszoló akarja neked szépen elmagyarázni, hogy mi a helyzet, egy kicsit se akarod megérteni. Akkor nem értem, hogy miért tetted fel ezt a kérdést. Ismered a "szerintem" szót? Még mielőtt olyanokat állítasz "tényként", hogy transzneműség nincsen, és téged nem is érdekel, legalább a fogalmakat tanuld meg, ha valamire választ szeretnél. Amikor egy törvényben az a szó szerepel, hogy "tilos", akkor áruld már el nekem, ez hol nem jelenti a jogok megvonását?

Amúgy te hogyan fogod majd a gyerekedet szexuálisan felvilágosítani? Mert biztos vagyok benne, hogy Magyarországon több szülő nem beszél az ilyesmiről a gyerekével, mint kéne. Nekem a szüleim soha nem beszéltek róla, sőt 16-17 éves voltam, amikor társaságban szóba jöttek az ilyen vicces történetek, ők meg direkt kerülték a témát, hogy nehogy "kiskorúként" olyat halljak, amit nem szabad. A vicces az, hogy a suliban is csak 12.-ben beszélt a tanárnő a védekezésről, már amennyire a diákok hagyták, mert elhülyéskedték az egészet. Hát most mi van azzal, aki meleg és a szülei is homofóbok? Szorongjon egész életében vagy "gyógyítsák ki"? Gondolkodj már el egy kicsit azon, kit sértesz meg, mielőtt még beszélni kezdesz.

Egy utolsó kérdésem van: tettél valaha bármit is a gyerekekért? Tényleg annyira fontos neked a védelmük, vagy tökmindegy, lesz*rod, csak legyen mit utálni mellette?

2021. jún. 26. 19:46
 38/60 A kérdező kommentje:
35, de bele lehet nevelni, nem "tIpIkUs hOmOfÓb HoZzÁálÁs"
2021. jún. 26. 20:15
 39/60 A kérdező kommentje:
#36 nincs azzal semmi baj, ha valaki bi.
2021. jún. 26. 20:15
 40/60 A kérdező kommentje:
37, az lmbtq közzösség nem egyenlő a melegekkel. Nem, nem vagyok nyitott az lmbtq felé, sőt elítélem. De nem vagyok homofób. Ha normalis keretek közt lenne, nem zavarna az sem. De amit manapság, sőt már pár éve csinálnak az valami gusztustalan.
2021. jún. 26. 20:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!