Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az lmbtq tagok direkt nem...

Az lmbtq tagok direkt nem akarják megérteni?

Figyelt kérdés
Az lmbtq tagok nem képesek, vagy direkt nem értik meg, hogy az új törvény NEM JOGOKAT VON MEG tőlük, hanem leírja ami alapból egyértelmű lenne, csak az lmbtq mindenhova bele akarja ütni az orrát, vagy inkább mindenét. Nem jogokat vonnak meg, csak leírja, hogy a gyerekeket hagyják békén. Ez már tényleg nem arra megy hogy fogadják el őket, midnenhol ott akarnak lenni, óvodákban, iskolákban.

2021. jún. 24. 06:12
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig mosolyszünet volt, de aztán látta, hogy mennyire kivirultam, lenyugodtam, így manapság csak csipkelődve poénkodik a témán... szerencsére lett új párja akitől megkapja amit akar... nagyobb gond a gyerekeimmel van, mivel őket jól elrontottam, most ők vannak összezavarodva... az apjuk aki videoton szurkoló, keménylegény, most kézenfogva sétálgat egy szőke kékszemű transzival, ez eléggé lesokkoltq őket, de szerencsére alkalmazkodó képesek.
2021. jún. 24. 11:04
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek sajnálom, ami veled történt. Másodszor pedig teljesen igazad van. Egy jobb világban most tényleg arról vitatkoznánk, hogy Fudan, lakástörvény meg autópályák, most viszont azon, hogy miért lenne fontos a felvilágosítás, meg egymás elfogadása. De sajnos ez az identitáspolitika lényege.

2021. jún. 24. 11:12
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az én szüleimmel nem nagyon lehet beszélni a szexualitásról, ők belezavarodnak, zavarba jönnek, anyám hajlamos kínos túlzásba esni, apám inkább nem beszél, elzárkózik a témától.

A felvilágosítás annyiban merült ki, mikor 11 éves koromban megjött az első menstruációm egy balatoni nyaralás kellős közepén, hogy mi a menstruáció, milyen gyakori általában, vigyázzak a fiúkkal, és hogyan kell használni a betétet. Iskolában pedig tanultuk a szaporodás biológia órán kis mértékben és ennyi.

Szóval semmi érdemi felkészítés nem volt. Volt olyan pletyka egyik osztálytársnőmről, hogy már középiskola előtt volt abortusza (nem tudom, de úgy fiúzott, hogy nem kizárt). Az, hogy védekezzünk, hogyan védekezzünk, miért védekezzünk, szóba sem került.

Egyébként teljes mértékig heteroszexuálisnak tekintem magam, de közel állok az aszexuális csoporthoz, mert párkapcsolaton kívül nem vágyom a szexre, és akár hosszú évekig elvagyok így, de párkapcsolaton belül sem vagyok nyitott mindenre szexualitás terén.

2021. jún. 24. 11:18
 24/60 Katona Dius ***** válasza:
100%
21-es kívánom, hogy minél hamarabb megszokják a gyerekek. És sok boldogságot a pároddal.
2021. jún. 24. 14:47
 25/60 A kérdező kommentje:

Itt sokat írtak, mindre nem fogok tudni reagálni, de amit most írok lehet majdnem mindre válaszol.

15-ös: annyira vicces hogy te is full összemosod a melegeket az lmbtq-val. Szerinted aki nem hetero instant lmbtq tag lesz, de ez egy baromság. Te döntöd el, hogy tag leszel-e vagy sem. Az lmbtq szinte már egy propaganda, szerintük ők mindent tudnak, mindent jól csinálnak, és ami ellenük szól az rossz. Ha meleg vagy bi vagy (más szexualitás nem létezik) akkor eldöntheted, hogy támogatod-e vagy sem. Nincsen quer nincsen pán nincsen transszexuális de az már azt se tudom mi. Mindegyik egy másik megfogalmazása a melegnek vagy a binek. És ha valaki nemet akar váltani, annak valami baja van elmében, segíteni kellene neki, nem támogatni a rossz dolgot, csakmert szerintünk az jó. Lehetsz meleg lmbtq nélkül is. Beszélek melegekkel akik nem támogatják az lmbtq-t és mindegyik nagyon jó fej. De az hogy az iskolákban a kisgyereknek mutassuk, hogy milyen szuper dolog ez, lehet nemet is váltani, belevinni a sportba, a választásokba, az utcán ott a zászlajuk, a városházán ott a zászlajuk. Nem furcsa ez egy kicsit? Mindenhol ott vannak, egyre több helyen ott akarnak lenni, és ha egy helyről is ki akarják a zászlót zárni egyből megy a lázongás.

2021. jún. 24. 20:13
 26/60 anonim ***** válasza:
100%

"az iskolákban a kisgyereknek mutassuk, hogy milyen szuper dolog ez"

Láttál már ilyet a valóságban? Mert én sehol, pedig én is voltam iskolás, és vannak pedagógus ismerőseim, de senki nem tud ilyenről.

2021. jún. 24. 21:25
 27/60 anonim ***** válasza:
100%

Tudod az a baj, hogy nem az lmbtq mozgalmat tiltották ki az iskolából, mint azt te hírdeted, hanem a melegeket...

"Ezért mossuk össze"

2021. jún. 25. 09:41
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Az lmbtq az egy gyűjtőfogalom, semmi több. Te valami másra gondolhatsz, mondjuk egy Pridera, vagy akármi másra.
2021. jún. 25. 09:41
 29/60 A kérdező kommentje:
A melegeket tiltották ki? XD Te sem vagy akkor tisztában a törvénnyel. Ezek népszerűsítése van kitiltva, nagyon helyesen. A gyerekeket még be lehet folyásolni. És ahogy olvasgattam a válaszaitokat, nem az lenne a fő cél, hogy a szexualitásokat bemagolják (még szép hogy nem az) hanem, hogy ne utálják a másikat azért mert meleg. Ez a szülő dolga elmagyarázni, a tanár dolga, hogy ne hagyjon senkit se rosszul érezni magát.
2021. jún. 25. 12:40
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

5-7 évesen láttam először meleg párt, interjúztatták őket a tévében. Meglepő volt, de hamar lerendeztem egy "hmm, ilyen is van" gondolattal.

Kistini koromban igazi yaoista voltam (japán fiú-fiú páros imádat, lényegében, viszonylag gyakori) rengeteg ilyet olvastam, vagy épp írogattam. Igen, +18-as tartalmút is.

22 vagyok, a barátommal élek, nem lettem meleg.

2021. jún. 25. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!