Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden férfi becsicskul a...

Minden férfi becsicskul a barátnőjének, feleségének?

Figyelt kérdés
Nem részletezem, szerintem mindenki tudja mire gondolok.
2021. jún. 24. 05:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
#10: egyrészt te nem vagy nő, vagy ha igen ott nagy baj van a toronyban. Másrészt a nők nagy része egyáltalán semmilyen luxus életkörülményt nem vár el, csak egy normális magához hasonló pasit. És ami a kollektív bűnösséget illeti..abban van igazság sajnos. A férfiak kb. 80 százaléka ha hatalmi helyzetbe kerül egy nővel szemben visszaél vele. Kevés férfi tudott ellenállni annak, hogy ne álljon be a sorba, ha például háborús nemi erőszakról volt szó. Persze mondhatod, hogy te ilyet nem tennél soha, csak sajnos de. Vagy ott vannak azok a befolyásos férfiak, akik a metoo előtt azt hitték érinthetetlenek. Producerek, vállalat vezetők stb. stb. Csak annyi különböztette meg őket a többi férfitól, hogy hatalmuk volt. Ez már elég volt, hogy azt tegyék, amit tettek. Persze mindig vannak kivételek, de ők a fájdalmas kisebbség. A többségben nem lehet bízni, és nem is érdemes áldozatot hozni értük, például családon belül.
2021. jún. 24. 11:22
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Ha a férfiak kollektíven bűnösek, akkor a nők miért nem hagynak fel a "normális hozzájuk való pasik" keresésével, és töltik el az időt a macskáikkal?

Csak kérdezem.

Arról meg már nem is merek beszélni, hogy azért a nők sem olyan feddhetetlenek. Ők másképp teszik tönkre az áldozataikat, mint a férfiak, alattomosabb, csöndes módon, ami fel sem tűnik, aztán utána ráadásul még mindig a nőt fogják isteníteni (ld. legtöbb válás).

2021. jún. 24. 11:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. jún. 24. 12:54
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezt kellene tenniük, felhagyniuk a normális hozzájuk való pasik keresésével. Még akkor is, ha társas lények és a társadalom is azt sulykolja beléjük, hogy férfi nélkül nem lehet életük. Az a baj, hogy a nőknek nincs semmi önbecsülése. Különben szóba nem állnánk férfiakkal annak fényében amit a történelem során elkövettek és amit még el fognak követni ellenünk. A férfiak többsége egyszerűen nem érdemli meg azt a szeretet, tiszteletet amit kap. Érdemtelenek rá.
2021. jún. 24. 13:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Akkor jó szórakozást a macskáiddal, ne itt offold szét a kérdést.
2021. jún. 24. 13:24
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

Remélem, hogy a #11-es csak trollkodni jött ide. Egyrészt, miért ne lehetne nő a #10es válaszoló, attól, hogy ő máshogy látja a dolgokat? Nonszensz. Valamint akkor én sem vagyok nő, ugyanis én sem értek egyet veled:

"Másrészt a nők nagy része egyáltalán semmilyen luxus életkörülményt nem vár el..."

Tudod, rengeteg olyan női ismerősöm van, aki a szórakozóhelyeken sosem fizet magának az italokért, hanem mindig meghívatja magát azzal a férfival, akit éppen talál. Illetve a randik során a legtöbb nő semmit sem fizet. Valamint sokan elvárják még azt is, hogy a pasinak legyen saját lakása, autója, mert ugye ezzel jól lehet a barátnők előtt pózolni, valamint ha lehet vigyen el valami szép helyre nyaralni, mert az jól mutat instán. Szóval de, igenis vannak olyan nők, akiknek szinte lehetetlen teljesíteni az elvárasaikat, amiket az instagramm és a celebek kirakat élete helyeztek ilyen piszkosul magasra. És attól, ha én ezt kimondom, még ugyanúgy nő maradok, úgyhogy fogalmam sincs mi a problémád.

De egy kicsit már elmentünk más irányba. A kérdésre válaszolva, nem, nem csicskul be minden pasi a barátnőjének, egy normális kapcsolatban kommunikálnak, és megbeszélik, hogy kinek milyen értékek a fontosak, hogyan érzi jól magát a másik mellett, és aszerint menedzselik a kapcsolatot.

2021. jún. 24. 14:05
 17/23 A kérdező kommentje:

Szép számmal jöttek válaszok. Köszönöm szépen!

Nem tudom már melyik hozzászóló írta, de nekem nincs barátnőm se senkim.

Sőt ezek miatt lehet nem is lesz :D

Nekem ne mondja meg senki mit mikor hogy csináljak :D

Ha netán mégis befut valami na akkor meg vagy megszok vagy megszökik, nem lesz itt behódolás.

Ezt a szélsőséges nézőpont azért van bennem mivel "rengeteg" ismerősöm munkatársam van akik megváltoztak egyik pillanatról a másikra. Ebben ő maguk is biztos hibásak mivel hagyták magukat, illetve lehet ehhez hasonló nevelésben részesültek.

Én eleve nem vagyok az az ember aki hagyja magát irányítani.

Csak egy példa:

Egyik munkatársamról le rí, hogy az otthoni légkörben neki k*ss van. A munkahelyen szó szerint kiéli magát, pl ordibál mindenféle ok nélkül.

Ezt onnan tudom, hogy milyen az otthoni légköre mert nem egy olyan munkatársam mondta aki ugyan ott (település) lakik, hogy ők ezt elmesélték.

No de mindegy is. Nista becsicskulás emberek :DD

2021. jún. 24. 15:15
 18/23 A kérdező kommentje:

FONTOS PÉLDA

Egy ismerődöm nem rég házasodott.

A nő miatt idővel fel kell hagynia a hobbijával.

Idézem: Az asszony már mondogatja hogy nem vehetek több (ezt nem írom le, hogy mit)

Viszont haverom nem szól bele hogy miből mennyit vesz a felesége.

2021. jún. 24. 15:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak olyan típusú férfiak, akik erre hajlamosak. Pl. bátyám ilyen típus. Viszont én őket nagy ívben kerülöm, én az egyenjogúságban hiszek és nem alá vagy fölérendeltségben egy kapcsolatban. Úgy a szép és jó, ha nem próbáljuk olyanná formálni a másikat ahogyan mi elképzeljük őt, hanem elfogadjuk olyannak amilyen, a maga esetleges hibáival, saját döntéseivel, elvégre az ő élete, stb. A "mellettem" lévő férfi a párom, nem pedig a tulajdonom.
2021. jún. 24. 17:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Sok kapcsolatban van alá-fölérendeltségi viszony. Szerintem mindkét nem képes az irányításra, erőszakra, áldozatszerepre. De vannak olyanok is, akik egyensúlyra törekszenek, nem elnyomni a másikat. Érdemes kezdetektől odafigyelni a jelzésekre. A kérdező tart ettől, szerintem vele nem fog előfordulni, mert észreveszi, ha el akarják nyomni, csak ő meg leírta, hogy nem köt kompromisszumokat, tehát áteshet a ló túloldalára. Majd a gyakorlatban kiderül.
2021. jún. 25. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!