Aki szemüveges, az nyáron szokott napszemüveget hordani?
Figyelt kérdés
Akár csak rövid időre, mint pl. strandon. Van olyan aki kontaktlencsét használ tudom, de engem most csak ez érdekel :)2021. jún. 20. 20:40
12/24 anonim válasza:
Amíg szemüveges, voltam, volt fényre sötétedő dioptriás szemüvegem, illetve optikai és sportkeretes dioptriás napszemüvegem is.
14/24 anonim válasza:
Nem. Volt dioptriás korábban, de azzal már nem látok, új kéne, csak most nem futja rá.
15/24 anonim válasza:
Nem. Csak a sima szemüveg. Nem bánom amúgy. Évekkel ezelőtt, mikor még kicsit jobb volt a szemem próbáltam hordani kontaktlencsével és anélkül is, de én mindig szédültem benne, meg a mélységet nem éreztem. Lehet butaság, de így volt.
16/24 anonim válasza:
Csak nem kaphat le barmit egy polcrol, csinaltatnia kell.
17/24 A kérdező kommentje:
Hu koszonom a sok valaszt :D
2021. jún. 21. 20:14
18/24 anonim válasza:
Fényre sötétedőt. Amikor már nem lesz elég sötét, vagy nem egyből, akkor beteszem egy időre a mélyhűtőbe frissíteni.
De manapság csak vezetéshez kell, mert az öregedéstől "javult" a szemem, közelre jobb nélküle.
19/24 anonim válasza:
Én imádom a fényt. Az zavar, amikor a szemembe süt a nap, de ehhez valami napellenző kellene. :D
Nem hordok napszemüveget és direkt nem fényre sötétedő a szemüvegem
20/24 anonim válasza:
Talán érdemes lett volna megkérdezni a válaszoló szemszínét is.
Mert a világos -kékes- szeműek szeme érzékenyebb a fényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!