Érdekel valójában bárkit is az itthoni melegek ügye? Akár magukat a melegeket sem?
Abból kiindulva gondolom, hogy a most azért egy elég durva törvény született velük szemben. Mondhatni fel is robbant az internet, mégis alig párezren mentek ki végül tüntetni. Lényegében azok voltak csak ott, akik egy Pride-ra is kimennek. Még rendbontás sem történt vagy bármiféle botrány, ami pedig fajsúlyos témáknál szinte velejárója egy tüntetésnek.
Korábban a Fidesz simán megszavazta a transzok elleni törvényt, hogy ne változtathassanak nevet (vagy valami ilyesmi). Abból se lett semmi egy kis háborgáson kívül.
Szóval ha ennyire nem érdekli a társadalmat ez a téma, akkor ez valóban olyan fontos-e, illetve ha legalább a meleg közösségnek fontos, akkor miért nem tudnak komoly tömegeket megmozgatni? Páran közülük már marhavagont emlegetnek, de tényleges tettek nem társulnak az indulatokhoz.
Azt is értem, hogy ez akár európai alapjogokat sért, de mire mennek ezzel, mikor azokat senki nem veszi komolyan? Migránsügyben is megkapta ezt Orbán, mégis felépült a kerítés. A lengyelek sem kaptak semmit az abortusztörvány után. Európát nem nagyon érdeklik ezek a jogok csak a szavak szintjén, én legalábbis úgy látom.
12. akkor lehet, hogy nem kéne kézenfogva mászkálnotok. Azt sem értem, hogy a bunkó parasztokkal mit akarsz tenni meleglobbistaként, mert a tahóságot nem igazán lehet megváltoztatni.
Viszont megint nem a kérdésre válaszoltál, másról beszélsz.
Én is felháborítónak tartom, de nem mentem ki, dolgoztam és nem vagyok meleg. De pont ez a szerencsém. Belegondoltam hogy ha női partnerrel jönnék össze, és csak úgy akarnánk élni mint a normál hetero párok, máris hátrányba kerülnék, mert hogy többet nem taníthatnék, az hót ziher. Hiszen maga lennék az élő melegpropaganda.
És az nem esik le a hozzád hasonló bunkóknak, kérdező, hogy az azonos jogok ezt jelentik. Nézd már meg a 14-es válaszodat: Nem kéne kézen fogva mászkálnotok. Ez a te megoldásod? Hogy nem foghatja meg a kezét annak, akit szeret, nem ölelhetik meg egymást az utcán mondjuk, nem tehetnek fel közös képet facebookra, nem csókolózhatnak este a Duna parton, nem csinálhatnak semmit amit te meg más hetero igen, mert ők melegek? És szerinted te vagy a normális? Nem vagy te eltévedve kicsit? Azért van az országunk ilyen gyászos helyzetben, mert az emberek többsége ilyen mentalitású, mint te is vagy. Sem empátia, sem elég IQ vagy EQ ahhoz, hogy megértsd a másik embert. És ezt én még nem melegként is látom.
Amúgy egy normális országban én is kimennék tüntetni. De itt nem érdemes. Pontosan azért mert a sötétség van többségben és akik sötétségben kuksolnak azoknak nincs szükségük világosságra mert bántja őket a fény.
Heteróként, hogy a kérdésedre feleljek, engem érdekel és mélységesen elítélem ezt a középkori kőbunkó hozzáállást a melegséghez.
Off: Miközben a Fidesz berkeiben is vannak melegek, Vitya politizalni kezd ezzel, mert a migráncsozás és a Sorosozás már unalmas. Most más mumus kellett, de lehet Gyurcsányról is kitalálják, hogy titkon meleg. -_- Szanalmas. Miközben EU-ban élünk, keletre húzunk, de nyugatra tartjuk a markunkat a támogatásokért. Megerdemelné ez a törpe és a magyarság is, hogy elzárják a pénzcsapot. Asszem Vitya nem húzná soká. De persze a nyugati kormányok ennyivel is érettebben gondolkodnak, hogy nem teszik meg, mert ez nem Afrika vagy Oroszország, Kína.
Kérdező, az 1. válaszoló vagyok.
Tehát szerinted Fekete-Győr András elhajít egy füstrgánátot és az, hogy 2006-ban a hős hazafiak kukákat és kocsikat gyújtogattak, az nem egy súly, hanem a baloldal a rosszabb?
Köztévét jobboldaliak is ostromoltak ám, akkor rendőrök sérültek meg. Most egy kretén biztonsági őrnek kificamodott a csuklója, mert nem bírt el öt társával együtt egy öregemberrel.
"12. akkor lehet, hogy nem kéne kézenfogva mászkálnotok."
Csodálkozol akkor, hogy nem mernek kimenni tüntetni? Amikor itt vered magad, hogy miért nem érdekli a melegeket a saját jogaik, miért nem mennek tüntetni, aztán bevágsz egy ilyet. EZÉRT nem mennek. Mert ez a nyomorék ország tele van ilyenekkel, mint te. Aki már azt is nehezményezi, hogy megfogják egymás kezét az utcán.
Azzal mi a baj? Vagy ha összebújnak kicsit?
Azt pl én sem szeretem, ha nyílt utcán lenyomják a nyelvüket a másiknak, de azt heteróknál sem szeretem nézni.
De kész vicc. "miért nem állnak ki magukért? Miért nem érdekli őket a saját sorsuk? Igenis álljanak ki magukért, menjenek tüntetni! [...] Azért az utcán nehogy megfogják már egymás kezét!"
Ha nem az lenne a vége, hogy megkövezik, kiutálják őket csak mert elmentek tüntetni a melegek jogaiért, lehet nem csak a melegek mennének tüntetni, hanem a heterók azon része is, akik szintén igazságtalannak érzik ezeket a korlátozásokat, megkülönböztetéseket és segíteni szeretnének embertársaiknak.
Amúgy szabad belegondolni kedves kérdező: előbb a transzneműek, most a melegek, nemsoká mi jövünk, heterók. Minket is korlátozni fognak, ha így haladunk. Mit szólsz majd, ha azt mondják, az utcán rá se nézz a saját feleségedre/férjedre/barátodra/barátnődre? Ha csak meg akarod fogni a kezét, menjél szépen haza, és majd otthon, nehogy lássa bárki is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!