Hány °C van nálatok?
Figyelt kérdés
Illetve mekkora volt eddig idén a legmagasabb hőmérséklet?
Nálunk most van az idei rekord, kereken 30°C van jelenleg bent a lakásban.
2021. jún. 17. 18:38
12/19 anonim válasza:
Jelenleg 28.6 fok van a lakásban.
Már ha lehet hinni a 15 ezer forintos érintés nélküli hőmérőnek, ami megfelelő beállítás mellett a lakásban a hőmérségletet is tudja mérni.
13/19 anonim válasza:
26, panel 4. emelet. Itt még azért annyira nem durva a helyzet, nem ment nagyon 26-27 fölé, pedig nincs klíma, de egész éjjel nyitva vannak az ablakok, nappal pedig megy a léghűtő-párásító és a ventilátor. 30 fok felett nem is nagyon szoktam bírni, a legnagyobb kánikulában tavaly is hazamenekültem szüleimhez falura a kertes házba az albérletből :D
14/19 anonim válasza:
18 fok kint, bent melegebb. Nappal kellemes meleg volt. Angliaban.
15/19 anonim válasza:
26 fok. Nincs légkondi, redőny nálam is lehúzva napközben, éjszaka nyitva a teraszajtó.
16/19 anonim válasza:
28-29 között.
3. emeleti tetőtér.
Teljesen ki is vagyok tőle. 25 felett már kinzás nekem.
17/19 anonim válasza:
Nehogy meghajjatok má.. télen meg azért rinyáltok mert hideg van
19/19 anonim válasza:
Nincs légkondi, de a ház falában bőven van anyag, úgyhogy a kánikulában is fixen tartja a földszint a 23-24 fokot. Az emelet már valamivel rosszabb, ott csak pár fokkal alacsonyabb a hőmérséklet a kintitől nyáron. Sötétítő mindig behúzva, ablakok csak éjszaka vannak nyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!