Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek is történt már ilyen?

Veletek is történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Ma az időjáráshoz mérten kicsit túl voltam öltözve, siettem a buszhoz, hátamon, karomon táskák voltak. Indulás előtt hónaljat mostam majd bedezodoráltam magam, este pedig természetesen fürödtem. A nagy rohanásba meg hogy a táska odaszorította a hónaljamhoz a ruhákat teljesen leizzadtam és NAGYON büdös lettem. Aztán utaztam végig a buszon több mint 100 kilómétert. Úgy szégyelltem magam! Ha én éreztem és engem is zavart akkor más is tuti érezte nem? Amég nedves volt (inkább csurom vizes) a hónalj résznél a felgyűrödött ruhák addig intenzívebb volt a szag, aztán ahogy száradt egyre jobb lett. Egész úton alig mertem megmozdulni nehogy eregessem a szagot véletlen is! Mégis miért lettem ilyen állat szagú mikor tisztálkodtam és dezodoráltam is??

2021. jún. 15. 23:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én csak.azt nem értem mitől büdös. Menj el szakemberhez sztem. Elég para ahogy leírod.
2021. jún. 21. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!