Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik a nemzetük ellen játszó csapatnak drukkolnak? (Gondolok itt Magyarország-Portugália..)
Figyelt kérdés
Csak engem tud felidegesíteni hogy valaki ennyire hazaáruló?2021. jún. 15. 20:07
11/24 anonim válasza:
Tegyük fel hogy nekem a portugál csapat a kedvencem. Minden meccsen nekik szurkolok, mivel kedvelem őket, eredményes játékosok.
Ha a magyarok ellen játszanak akkor szurkoljak a magyar csapatnak csak azért mert magyar vagyok? A magyar csapat meccseit nem szoktam nézni, mivel nem tartom őket különösen tehetségesnek
12/24 anonim válasza:
Nevetségesnek tartom aki csak azért szurkol egy csapatnak mert az egy bizonyos nemzetséghez tartozik, ezért nem fogok csak azért a magyaroknak szurkolni, mert magyarok.
13/24 anonim válasza:
Engem nem érdekel a foci.A magyar csapat játéka is hagy kívánnivalót maga után.Nem is szoktam nézni,de most megnéztem.Őszintén szólva jobb lett volna ha az elején kapjuk a gólokat,mert olyan jó volt látni a 83.percig ,hogy sikerülhet.Aztán hirtelen gól,meg még egy.Hát nagyon elszomorodtam,le is kapcsoltam.Meg ezt a les szabályt is el kellene már törölni.
14/24 anonim válasza:
Mi ebben a hazaárulás. Miért ne lehetne más nemzetek focicsapatait szeretni, vagy miért lenne kötelező a magyar csapatot szeretni?
15/24 anonim válasza:
Számomra az is vicces, hogy ilyenkor hirtelen mindenki őrült nagy nemzethy-focirajongó-drukkerré változik, miközben a mindennapokban pont telibe fossa az egészet.
16/24 anonim válasza:
Hat a hazaarulas nem itt kezdodik, ne legyunk mar ennyire gyerekesek.
17/24 anonim válasza:
Túl komolyan veszed ezt az egész baromságot!
18/24 anonim válasza:
Igazad van kérdező, én ezeknek mondanám, hogy elhúzhatnak innen a ghecibe...
19/24 anonim válasza:
Miért,nem szurkolhat másik csapatnak csak mert magyar? Ebben mi a haza árulás?
Ez csak sport.Vannak csapatok,amelyik csapat szimpatikus annak szurkolsz.
Durva,hogy ennyire bele tudtok b*zulni egy ilyen hülyeségbe hogy már haza árulás ez is.
És már elnézést de én sem szeretek vesztesnek szurkolni..
20/24 anonim válasza:
A kormanyod arulja a hazat, te szerencsetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!